Esteu aquí

Les Festes de la Carxofa Prat, suspeses enguany pel coronavirus, tornaran el 2021

Recordem que es pot seguir comprant Carxofa Prat i altres verdures fresques i de proximitat que ajuden a preservar la salut al Mercat de Pagès i diversos comerços del Prat

Cancel·lació Festes Carxofa

dijous, 19 març, 2020 - 13:45

L’Ajuntament del Prat de Llobregat ha decidit cancel·lar enguany la celebració de les activitats de les Festes de la Carxofa Prat previstes per a finals de març i abril, com a mesura de seguretat davant de l’emergència del coronavirus.  El consistori ajorna, doncs, la celebració de les festes fins a l’any 2021.

Tot i la cancel·lació de les activistes de les Festes de la Carxofa, l’Ajuntament recorda a la ciutadania que la pagesia del Parc Agrari del Baix Llobregat segueix treballant per proporcionar productes frescos i de proximitat al Prat i al conjunt de l’àrea metropolitana de Barcelona. En aquest sentit, vol agrair el compromís de la Cooperativa Agrícola del Prat i de totes i tots els productors amb el subministrament a la població de verdures i hortalisses fresques, que són importants per mantenir forta la salut.

Mentre duri aquest període d’excepcionalitat, la Carxofa Prat i d’altres productes frescos i de proximitat es poden seguir adquirint cada dissabte al matí al Mercat de Pagès, que es continua celebrant a la Plaça de Pau Casals de 8 a 14 h, amb les pertinents mesures i distàncies de seguretat. 

A més, diversos membres de la Cooperativa Agrícola del Prat compten amb comerços i botigues on es poden trobar aquests productes. Durant aquests dies, segueixen oberts els comerços que podeu trobar en aquest apartat del web municipal. També cal destacar que diversos comerços del Prat permeten fer comandes via whatsapp per poder recollir la compra tot evitant aglomeracions i mantenint la distància recomanada de més d'un metre entre persones.

En aquest apartat del web de l'Ajuntament, també podeu trobar diferents receptes amb Carxofa Prat. 

 

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 25 novembre, 2022 - 19:15

Porta del Delta convida a descobrir el Prat amb un nou vídeo promocional que posa en valor el turisme sostenible

La peça ja s’ha estrenat a les xarxes socials i es podrà veure també a l...

divendres, 25 novembre, 2022 - 19:00

El pollastre Pota Blava i la gastronomia local tornen a ser els protagonistes de la Fira Avícola Raça Prat

La 49a edició d’aquest emblemàtic esdeveniment tindrà lloc els dies 2, 3 i 4...

dimarts, 25 octubre, 2022 - 14:00

Arriba la segona Nit de Tapes al Mercat Municipal

Se celebrarà el pròxim dissabte 5 de novembre de 20.00 a 23.30