Esteu aquí

Les Festes de la Carxofa Prat, suspeses enguany pel coronavirus, tornaran el 2021

Recordem que es pot seguir comprant Carxofa Prat i altres verdures fresques i de proximitat que ajuden a preservar la salut al Mercat de Pagès i diversos comerços del Prat

Cancel·lació Festes Carxofa

dijous, 19 març, 2020 - 13:45

L’Ajuntament del Prat de Llobregat ha decidit cancel·lar enguany la celebració de les activitats de les Festes de la Carxofa Prat previstes per a finals de març i abril, com a mesura de seguretat davant de l’emergència del coronavirus.  El consistori ajorna, doncs, la celebració de les festes fins a l’any 2021.

Tot i la cancel·lació de les activistes de les Festes de la Carxofa, l’Ajuntament recorda a la ciutadania que la pagesia del Parc Agrari del Baix Llobregat segueix treballant per proporcionar productes frescos i de proximitat al Prat i al conjunt de l’àrea metropolitana de Barcelona. En aquest sentit, vol agrair el compromís de la Cooperativa Agrícola del Prat i de totes i tots els productors amb el subministrament a la població de verdures i hortalisses fresques, que són importants per mantenir forta la salut.

Mentre duri aquest període d’excepcionalitat, la Carxofa Prat i d’altres productes frescos i de proximitat es poden seguir adquirint cada dissabte al matí al Mercat de Pagès, que es continua celebrant a la Plaça de Pau Casals de 8 a 14 h, amb les pertinents mesures i distàncies de seguretat. 

A més, diversos membres de la Cooperativa Agrícola del Prat compten amb comerços i botigues on es poden trobar aquests productes. Durant aquests dies, segueixen oberts els comerços que podeu trobar en aquest apartat del web municipal. També cal destacar que diversos comerços del Prat permeten fer comandes via whatsapp per poder recollir la compra tot evitant aglomeracions i mantenint la distància recomanada de més d'un metre entre persones.

En aquest apartat del web de l'Ajuntament, també podeu trobar diferents receptes amb Carxofa Prat. 

 

Compartir

Noticies relacionades

Terrasses el Prat desconfinament coronavirus

diumenge, 24 maig, 2020 - 18:30

Les terrasses de bars i restaurants podran obrir a partir de dilluns sota algunes condicions

Es podran omplir fins al 50 % de l'aforament màxim i els grups que s'asseguin...
Vetlles enterraments cementiri el Prat

diumenge, 24 maig, 2020 - 18:30

Els cementiris i el tanatori del Prat obren a partir de la fase 1

Les vetlles podran acollir un màxim de 10 persones, i els enterraments, 15

dissabte, 23 maig, 2020 - 13:15

Diversos plafons ens conviden a gaudir i valorar el privilegiat territori del Prat

El context de desescalada, que permet fer sortides controlades, posa de...