Esteu aquí

Les escoles i instituts del Prat reobren sense incidents

Els centres educatius estan seguint els protocols de seguretat previstos a fi de garantir l'educació presencial de tot l'alumnat de la ciutat en igualtat de condicions

dilluns, 14 setembre, 2020 - 13:45

Avui dilluns, 14 de setembre, les escoles i instituts del Prat han reobert les portes i els i les alumnes hi han tornat, després de 6 mesos sense fer-ho. La reobertura dels centres s'ha fet seguint tots els protocols previstos amb motiu de la COVID-19, per tal de preservar la seguretat d'alumnes, professorat i famílies, tot garantint l'educació presencial i en igualtat de condicions.

Al Prat, un total de 8.726 alumnes de 0 a 16 anys han començat avui el curs 2020-2021(424 a les escoles bressol públiques, 5.654 a l’educació infantil i primària, i 2.648 a l’ESO). Si hi sumem la resta de nivells (educació postobligatòria, persones adultes, idiomes, etc.) al voltant de 13.000 persones s'han matriculat a la nostra ciutat per a aquest curs. 

Donada l'actual situació de pandèmia, l'Ajuntament del Prat ha col·laborat amb els centres educatius i el departament d’Ensenyament per facilitar totes les mesures per minimitzar riscos i garantir la màxima seguretat possible.

La col·laboració de les famílies és molt important per aconseguir un funcionament àgil dels protocols d'actuació. Així, aspectes com la puntualitat, el seguiment de les indicacions, el control dels possibles símptomes dels infants i complir les mínimes mesures de seguretat higiènica (distància, mascareta i neteja sovintejada de mans), són claus en aquests moments.

A continuació us podeu descarregar un cartell informatiu relatiu a les mesures de seguretat en l'entorn escolar.

Comencem el curs amb seguretat

Document (pdf - 548910 bytes)

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 25 novembre, 2021 - 12:45

Constitució de la xarxa local de Noves Oportunitats Educatives (NOE) del Prat

Va tenir lloc el passat dijous 18 de novembre

dimarts, 23 novembre, 2021 - 12:00

2 grups bombolla escolars confinats al Prat

A la ciutat no hi ha cap centre educatiu tancat