Esteu aquí

Les entitats de lleure del Prat celebren dissabte el 3r Pratilleure

Als jardins de Joan Garcia Nieto (davant de La Capsa)

divendres, 23 octubre, 2015 - 10:30

Aquest dissabte 24 d'octubre a la tarda se celebra la tercera edició del Pratilleure, un conjunt d'activitats per a totes les edats, organitzades per les entitats de lleure de la ciutat. La jornada, que tindrà lloc als jardins de Joan Garcia Nieto (davant de La Capsa), finalitzarà amb un concert de In Vino Vertitas i 9SON a la sala de concerts de La Capsa. Totes les activitats són d'accés lliure.

Les entitats de lleure educatiu del Prat que han organitzat aquesta festa són:(AEiG Anton Vilà, AEiG Conxita Busquets, Centre Esplai El Globus, CE Sant Pere i Sant Pau, Associació de lleure Imaginarium i el Grup Infantil Sant Cosme - GISC)

L’educació en el lleure, com a part de l'educació no formal, és una intervenció educativa en el temps lliure dels infants i els joves fora de l'ensenyament reglat i de l'àmbit familiar. Els centres d’esplai, els agrupaments escoltes i els casals de joves són les associacions on es porten a terme les activitats d’educació en el lleure associatives durant tot l’any.

Les colònies, els campaments, els casals de vacances, les rutes, els camps de treball... són les activitats més destacades d’educació en el lleure en període de vacances.

La seva funció educativa és la transmissió de valors individuals i col·lectius, tot contribuint a l’educació integral dels infants i els joves, utilitzant els recursos que ofereixen les activitats pròpies del temps d'esbarjo.
 

Compartir

Noticies relacionades

Residència de gent gran

dimarts, 31 març, 2020 - 10:15

L'alcalde demana que la UME faci tasques de desinfecció a la residència de gent gran Onze de Setembre

Lluís Mijoler trasllada a la Delegada del Govern espanyol a Catalunya la...
Residència de gent gran

dilluns, 30 març, 2020 - 09:00

El Prat demana al Govern un pla d’actuació urgent per garantir la protecció als serveis domiciliaris i a les residències de la ciutat

L’Ajuntament del Prat de Llobregat ha reclamat a la Generalitat de Catalunya...
Mascaretes coronavirus El Prat

dissabte, 28 març, 2020 - 19:45

L'Ajuntament agraeix les iniciatives ciutadanes que fan mascaretes i recorda que són una protecció complementària, però no suficient davant del coronavirus

Respectar el confinament, mantenir la distància de seguretat i mantenir la...