Esteu aquí

Les cercaviles recapten 3.000 euros pel tsunami

El cap de setmana passat, diverses entitats de la ciutat van organitzar música, cercaviles, sardanes, gegants i més actes per recaptar fons pels damnificats del sud-est asiàtic.

dimarts, 15 febrer, 2005 - 10:45

Després de la tragèdia humanitària ocasionada pel tsunami del 26 de desembre, les seves conseqüències han perdut pes als mitjans de comunicació. Per això, diferents entitats de la ciutat (colles de gegants i de gegantons, diables, músics, sardanistes...) van organitzar el cap de setmana passat un seguit d'actes per recollir diners en benefici de les persones damnificades.

La recaptació, que va ser d'uns 3.000 euros gràcies a les aportacions de ciutadans i ciutadanes, s'ha destinat a l'ONG Mans Unides, que té un projecte per refer una zona portuària i pesquera de l'Índia.

Si voleu col·laborar en alguna de les campanyes d'ajut encara existents, cliqueu aquí.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 21 febrer, 2020 - 08:15

La Jornada d'Orientació Acadèmica i Professional, el 27 de febrer

S'adreça a tot l'alumnat de 2n de batxillerat de la ciutat

dijous, 20 febrer, 2020 - 13:30

L'emergència climàtica és el tema central del Carnaval de Sant Cosme

La rua del barri es fa divendres al matí

dimecres, 19 febrer, 2020 - 11:15

Racó tecnològic / Connecta Jove a Jardins de la Pau

Activitat que forma part del projecte comú #Jardigital. El racó tecnològic és espai d'aprenentatge, descoberta i pràctica sobre les noves tecnologies. Aquest espai es dinamitza des de la dinamització de gent gran del Centre Cívic, així com amb la col·laboració dels voluntaris del Programa de Gent Gran. A l'inici del 2020, aquesta activitat ha estat substituida temporalment per la participació del Centre Cívic ...