Esteu aquí

Les Cases d’en Puig posen en marxa l’Aula de Ciutadania

dimarts, 12 gener, 2021 - 14:15

Els Serveis de Ciutadania de les Cases d’en Puig  posen avui en marxa l’Aula de Ciutadania, un espai de formació per compartir coneixements i reflexions amb la ciutadania i les entitats del Prat.

L'Aula de Ciutadania està formada de diversos cursos, tallers, conferències i xerrades i té per objectiu oferir recursos a través del diàleg i la pràctica amb especialistes sobre diferents temàtiques.

La proposta formativa és amplia i diversa i s’organitza des dels diferents programes dels Serveis de Ciutadania: el programa de Feminisme, Participació, Nova ciutadania, Gent gran, Persones amb diversitat funcional, Convivència i civisme i també el programa de Drets humans, Pau i Justícia global.

Podeu consultar tota l’oferta formativa d’aquest trimestre a la pàgina de l’Aula de Ciutadania o descarregant el seu fulletó d’activitats.

Les inscripcions a totes les formacions es poden realitzar a partir del 18 de gener a través de la plataforma online.elprat.cat o a les Cases d'en Puig (pl. Agricultura, 4), tant presencialment com telefònicament al 93 379 00 50 ext. 5600

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 18 gener, 2021 - 12:15

Prat Activitats Salut, a casa

Activitats obertes a tota la població

dilluns, 18 gener, 2021 - 10:00

La primera setmana escolar després de festes acaba amb només 5 grups bombolla confinats

Tots els centres educatius de la ciutat segueixen oberts

divendres, 15 gener, 2021 - 13:15

Servei pioner per atendre telefònicament la població nouvinguda en el seu idioma

L’Ajuntament del Prat disposa l'app Platoon per poder parlar amb l'OIAC en...