Esteu aquí

Les Cases d'en Puig acolliran serveis d'Igualtat i Ciutadania

Des d'aquest estiu ja no són la seu del Centre d'Informació Ambiental del Prat.

dimarts, 7 setembre, 2010 - 12:00

Des d'aquest estiu les Cases d'en Puig ja no acullen el Centre d'Informació Ambiental del Prat, ja que l'equipament s'està preparant per acollir diversos serveis del departament municipal d'Igualtat i Ciutadania (SIAD, mediació, voluntariat, serveis per a entitats, punt de gent gran...).

Els serveis que oferia el Centre d'Informació Ambiental a les Cases d'en Puig s'ofereixen ara a través de diferents vies.

  • Per a grups escolars o altres col·lectius que volen visitar el delta del Llobregat, cal contactar amb el servei d’educació ambiental de l’Ajuntament del Prat, al telèfon 933 709 002 o al correu electrònic sea@elprat.cat.
     
  • Per rebre informació sobre el territori del delta i la seva oferta turística, podeu visitar el web del Centre d’Informació i Promoció del Delta del Llobregat.
     
  • Per rebre informació sobre els espais naturals protegits del delta, podeu visitar el web del Consorci per a la Protecció i la Gestió dels Espais Naturals del Delta del Llobregat.
     
  • Si, finalment, busqueu informació sobre el medi ambient de la ciutat del Prat, proparament es presentarà un web específic, en el qual es donarà molta importància a la lluita contra el canvi climàtic.

Compartir

Noticies relacionades

Residència de gent gran

dimarts, 31 març, 2020 - 10:15

L'alcalde demana que la UME faci tasques de desinfecció a la residència de gent gran Onze de Setembre

Lluís Mijoler trasllada a la Delegada del Govern espanyol a Catalunya la...
Residència de gent gran

dilluns, 30 març, 2020 - 09:00

El Prat demana al Govern un pla d’actuació urgent per garantir la protecció als serveis domiciliaris i a les residències de la ciutat

L’Ajuntament del Prat de Llobregat ha reclamat a la Generalitat de Catalunya...
Mascaretes coronavirus El Prat

dissabte, 28 març, 2020 - 19:45

L'Ajuntament agraeix les iniciatives ciutadanes que fan mascaretes i recorda que són una protecció complementària, però no suficient davant del coronavirus

Respectar el confinament, mantenir la distància de seguretat i mantenir la...