Esteu aquí

Les Cases d'en Puig acolliran serveis d'Igualtat i Ciutadania

Des d'aquest estiu ja no són la seu del Centre d'Informació Ambiental del Prat.

dimarts, 7 setembre, 2010 - 12:00

Des d'aquest estiu les Cases d'en Puig ja no acullen el Centre d'Informació Ambiental del Prat, ja que l'equipament s'està preparant per acollir diversos serveis del departament municipal d'Igualtat i Ciutadania (SIAD, mediació, voluntariat, serveis per a entitats, punt de gent gran...).

Els serveis que oferia el Centre d'Informació Ambiental a les Cases d'en Puig s'ofereixen ara a través de diferents vies.

  • Per a grups escolars o altres col·lectius que volen visitar el delta del Llobregat, cal contactar amb el servei d’educació ambiental de l’Ajuntament del Prat, al telèfon 933 709 002 o al correu electrònic sea@elprat.cat.
     
  • Per rebre informació sobre el territori del delta i la seva oferta turística, podeu visitar el web del Centre d’Informació i Promoció del Delta del Llobregat.
     
  • Per rebre informació sobre els espais naturals protegits del delta, podeu visitar el web del Consorci per a la Protecció i la Gestió dels Espais Naturals del Delta del Llobregat.
     
  • Si, finalment, busqueu informació sobre el medi ambient de la ciutat del Prat, proparament es presentarà un web específic, en el qual es donarà molta importància a la lluita contra el canvi climàtic.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 6 desembre, 2019 - 11:30

La valoració ciutadana de la convivència al Prat supera la mitjana metropolitana

En el seu primer any de funcionament, el Servei de Bon Veïnatge i Convivència...

dijous, 5 desembre, 2019 - 11:45

La Fundació Espigoladors rep el Premi Voluntariat 2019 de la Generalitat

L'entitat pratenca es dedica a aprofitar aliments que queden als camps...

dijous, 5 desembre, 2019 - 10:30

5 de desembre, Dia Internacional del Voluntariat

L'Ajuntament impulsa la campanya "1+1=Voluntariat"