Esteu aquí

Les assessories joves d'El Lloro, ara també "on line"

Ara es poden resoldre dubtes i consultes per videoconferència

dijous, 31 març, 2011 - 10:30

Tots els dubtes i consultes que els i les joves del Prat plantegin a El Lloro sobre orientació acadèmica, personal, laboral, i sobre salut i sexualitat ara també poden resoldre's per videoconferència i des de qualsevol ordinador i país.

Si bé ja es podien fer consultes a distància via correu electrònic o per telèfon, des d'ara ja es pot, a més, connectar a través de la pantalla a temps real amb els i les diferents professionals que atenen les assessories.

Els i les assessores de Joves.Prat connectaran el programa Skype en el seu horari de visita habitual. A través d'aquest software gratuït, els i les joves poden establir una videoconferència amb l'assessor/a en cadascuna de les matèries.

Per iniciar una videoconferència, només cal disposar de web-cam amb micro, descarregar el programa a l'ordinador i cercar el nom de l'assessoria. Trobareu més informació sobre l'Skype, els horaris, i els enllaços directes per connectar amb cadascuna de les assessores, a la web www.joves.prat.cat, on també hi ha els petits vídeos de cada assessoria, explicats per cadascun dels i les professionals que atenen el servei.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 6 desembre, 2019 - 11:30

La valoració ciutadana de la convivència al Prat supera la mitjana metropolitana

En el seu primer any de funcionament, el Servei de Bon Veïnatge i Convivència...

dijous, 5 desembre, 2019 - 11:45

La Fundació Espigoladors rep el Premi Voluntariat 2019 de la Generalitat

L'entitat pratenca es dedica a aprofitar aliments que queden als camps...

dijous, 5 desembre, 2019 - 10:30

5 de desembre, Dia Internacional del Voluntariat

L'Ajuntament impulsa la campanya "1+1=Voluntariat"