Esteu aquí

Les assessories joves d'El Lloro, ara també "on line"

Ara es poden resoldre dubtes i consultes per videoconferència

dijous, 31 març, 2011 - 10:30

Tots els dubtes i consultes que els i les joves del Prat plantegin a El Lloro sobre orientació acadèmica, personal, laboral, i sobre salut i sexualitat ara també poden resoldre's per videoconferència i des de qualsevol ordinador i país.

Si bé ja es podien fer consultes a distància via correu electrònic o per telèfon, des d'ara ja es pot, a més, connectar a través de la pantalla a temps real amb els i les diferents professionals que atenen les assessories.

Els i les assessores de Joves.Prat connectaran el programa Skype en el seu horari de visita habitual. A través d'aquest software gratuït, els i les joves poden establir una videoconferència amb l'assessor/a en cadascuna de les matèries.

Per iniciar una videoconferència, només cal disposar de web-cam amb micro, descarregar el programa a l'ordinador i cercar el nom de l'assessoria. Trobareu més informació sobre l'Skype, els horaris, i els enllaços directes per connectar amb cadascuna de les assessores, a la web www.joves.prat.cat, on també hi ha els petits vídeos de cada assessoria, explicats per cadascun dels i les professionals que atenen el servei.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 26 maig, 2020 - 11:45

L'adopció d'animals de companyia, la millor opció

Tenir un animal de companyia és una gran responsabilitat. Cal pensar-s'ho...

dilluns, 25 maig, 2020 - 09:30

Recomanacions per a la desescalada a les comunitats veïnals

El Servei de Bon Veïnatge i Convivència de l'Ajuntament del Prat respon a les...

divendres, 22 maig, 2020 - 09:45

Llencem correctament les mascaretes i els guants usats

Deixar a la via pública els guants o les mascaretes usades és, a més de...