Esteu aquí

Les app de manteniment urbà i seguretat ciutadana registren alts nivells de participació

Totes dues registren una mitjana de més d'una incidència diària

Ambtuunpratmillor_mobil.jpg

dimecres, 21 febrer, 2018 - 10:00

L'Ajuntament del Prat ha posat a disposició de la ciutadania diverses aplicacions (app) per a telèfons mòbils, que són d'utilitat per a situacions diverses. Dues de les més utilitzades són les de manteniment urbà i de seguretat ciutadana.

L'app de manteniment, anomenada "Amb tu, un Prat millor", facilita la participació ciutadana per millorar el manteniment dels espais públics i del mobiliari urbà de la ciutat. Més de 500 persones mantenen operativa aquesta app al seu telèfon mòbil. Durant l'any 2017 es van resgistrar 1.077 incidències, és a dir, una mitjana de gairebé 90 al mes, o tres al dia. 

Per la seva banda, l'aplicació mòbil de seguretat ciutadana, vinculada a la Policia Local del Prat, permet, entre altres coses, accedir ràpidament a serveis d’emergència, comunicar incidències, rebre informació d’utilitat com ara afectacions de trànsit o alertes per mal temps. També incorpora serveis especials d’atenció als botiguers. Aquesta app té registrades més de 1.260 persones operatives, i s'hi tramiten una mitjana de 45 serveis cada mes. 

Compartir