Esteu aquí

Les activitats d’estiu infantils i juvenils tornen adaptades al context sanitari

Caldrà torna a seguir diferents mesures de protecció per fer unes activitats que, més que mai, seran molt valuoses per ajudar a superar les implicacions de la crisi social i econòmica que vivim

dilluns, 19 abril, 2021 - 09:45

Tornen les activitats d’estiu infantils i juvenils. Ara més que mai, i amb l’objectiu d’acompanyar els infants i el jovent pratenc en l’actual context de crisi sanitària, social i econòmica, l’Ajuntament i entitats de la ciutat han organitzat un programa d’activitats adaptat a les circumstàncies actuals d’alerta sociosanitària. Les activitats arrencaran el 28 de juny, sempre i quan la situació sanitària ho permeti.

Aquestes activitats són una eina educativa de primer ordre i una gran oportunitat per gaudir d’un lleure de qualitat i amb transmissió de valors, així com per facilitar la conciliació de les obligacions familiars. Això és especialment important per als infants i adolescents d’entorns socioeconòmics més desfavorits.

Enguany,  s’ofereixen activitats com colònies, casals, campus esportius, natació, vela, teatre, música, dibuix i pintura, pàdel, i moltes activitats més per gaudir del lleure , la cultura i l’esport al nostre municipi.  Al 2019 , les activitats van accollir 3.000 participants repartits en més d’11.000 inscripcions i amb la situació pandèmica del 2020 van participar 1.500 infants i joves realitzant unes  6.000 inscripcions,  justament el 50 % de fa 2 anys.

A partir del 28 de juny

Les activitats d’estiu 2021 començaran el 28 de juny sempre que la situació sanitària ho permeti

L’Ajuntament s’encarregarà de la desinfecció diària de tots els espais i dotarà totes les entitats i equips de monitoratge del material de prevenció que indica la Generalitat: mascaretes, guants, gel. sabó... 

Mesures de protecció

Se seguiran les indicacions sobre mesures de protecció de la Direcció General de Joventut:

  • Mantenir la distància de 2 m entre persones.
  • Ús de la mascareta.
  • Creació de grups de convivència tancats d’un màxim de 10 persones, amb un monitor de referència, que no interactuaran amb altres grups.
  • Es faran circuits segurs d’entrada i sortida de les activitats.

L’Ajuntament oferirà una formació específica per als professionals sobre mesures higièniques i altres recursos online perquè puguin gestionar la situació de la millor manera possible.

Inscripcions a partir del 25 de maig a:

Aquelles persones que necessitin assistència per fer les inscripcions, podran fer ús del servei de suports als tràmits online OAC 360º (durant tot l’estiu al telèfon 93 595 44 14, de dilluns a divendres de 8 a 20 h).

 

Compartir

Noticies relacionades

Taula Reconstruccio

dijous, 23 juny, 2022 - 10:45

L’Ajuntament i els agents socials del Prat han executat el 94% de l’estratègia local per fer front a l’impacte de la covid acordada fa dos anys

La Taula de reconstrucció del Prat, integrada pels principals agents socials,...
unzip_lablaika22.jpg

dijous, 23 juny, 2022 - 10:30

LAIKA- Laboratori de creació

Vasos comunicants entre espais d’aprenentatge

dimecres, 22 juny, 2022 - 12:30

El grup “L’art de cuidar” descobreix la història de les dones de la Barcelona rebel

El passat mes de febrer es va crear “L’art de cuidar”. Un grup de dones que va sorgir d’un espai ...