Esteu aquí

Les activitats de Gent Gran tornen amb totes les mesures de seguretat

Activitat física, tai-txí, ioga, gimnàstica amb música, pilates i sol pelvià, memòria, informàtica, manualitats, marqueteria, patronatge, boixets, mitja i ganxet, pachwork, labor..

Cartell Informatiu Tallers Tardor 2020

dimarts, 6 octubre, 2020 - 13:15

El Casal de Gent Gran El Remolar torna de forma presencial, a partir del 19 d’octubre, amb totes les mesures de seguretat per cuidar-vos i cuidar-nos.

Amb l’objectiu de garantir la seguretat de tots i totes, s’han organitzat un seguit de tallers i activitats, però no es podran utilitzar els espais de trobada i lectura.

Activitat física, tai-txí, ioga, gimnàstica amb música, pilates i sol pelvià, memòria, informàtica, manualitats, marqueteria, patronatge, boixets, mitja i ganxet, pachwork i labors són les propostes per a aquesta tardor.

Tots els tallers seran en petit format i seguint els protocols de sanitat (mascaretes, distància de seguretat, neteja dels estris i espais, ventilació...).

A finals d’aquesta setmana, trobareu la informació ampliada de tots els tallers (horaris, espais...) a l’espai web de gent gran.

Inici i inscripcions

Els tallers començaran a partir del 19 d’octubre, però ja es poden fer les inscripcions.

Les inscripcions es realitzaran telefònicament o amb cita prèvia al Punt de la Gent Gran .

Per a més informació us podeu adreçar, de dilluns a divendres, de 9 a 13h, de manera presencial al Punt de la Gent Gran situat a Cases d’en Puig (Pl. Agricultura, 4); enviant un correu electrònic a gentgran@elprat.cat; o bé trucant al telèfon 93 379 00 50.

Compartir

Noticies relacionades