Esteu aquí

L’edició 2021 del concurs d’escriptura jove TintaBlava es posa en marxa

Es poden lliurar els treballs fins al 27 de març

dilluns, 8 febrer, 2021 - 15:00

Un any més, l’associació d’Escriptors del Prat Tintablava posa en marxa, amb la col·laboració de Joves.Prat, el concurs literari de microrelats, poemes i relats socials /o solidaris per a persones joves de la ciutat.

 

Enguany arriba a la seva 10ª edició la modalitat de microrelats, a la 8ª pel que fa a poesia i a la 4ª pel que fa a la modalitat de relats solidaris i/o socials.

Aquest concurs pretén fomentar la lectura i la creació literària entre els i les joves del Prat amb edats compreses entre 14 i 18 anys.

 

El concurs té una periodicitat anual i hi poden concursar tota la joventut resident al Prat de Llobregat i nascuda entre l’1 de gener del 2003 i el 31 de desembre del 2006.

 

Cada participant pot concursar amb una única obra pròpia i inèdita, escrita en català o castellà i amb un tema de lliure elecció.

 

Es realitzarà un lliurament de premis la setmana de Sant Jordi a on s’anunciaran les persones guanyadores. Per cada categoria es donen 3 vals que es poden bescanviar pels guanyadors en comerços locals per llibres, material escolar, material de telefonia mòbil, material fotogràfic, pictòric, informàtic... A més, per a la persona premiada de cada categoria, un sopar degustació Tapas Gastrobar, per a dues persones.

 

Els treballs es poden presentar fins el dia 27 de març del 2021, enviant les propostes al correu electrònic: tintablava@gmail.com.

 

Si voleu conèixer les bases, els premis i els períodes de l’edició 2021, les podeu trobar al blog de l’entitat: http://tintablava.blogspot.com.es

 

 

Compartir

Noticies relacionades

Accessibilitat contenidors

dilluns, 12 abril, 2021 - 13:00

Més de 80 actuacions per millorar l’accessibilitat de contenidors i parades d’autobús

Principalment, es taparan escocells als arbres de la via pública que...

dilluns, 12 abril, 2021 - 10:45

Només dos grups bombolla escolars confinats al Prat

A partir de la informació que la Generalitat posa a disposició a través de l’eina informàtica Traçacovid sobre els casos covid-19 als centres educatius d...

dilluns, 12 abril, 2021 - 09:45

Comença la fase de votacions dels pressupostos participatius

Del 12 d'abril al 2 de maig