Esteu aquí

L’edició 2021 del concurs d’escriptura jove TintaBlava es posa en marxa

Es poden lliurar els treballs fins al 27 de març

dilluns, 8 febrer, 2021 - 15:00

Un any més, l’associació d’Escriptors del Prat Tintablava posa en marxa, amb la col·laboració de Joves.Prat, el concurs literari de microrelats, poemes i relats socials /o solidaris per a persones joves de la ciutat.

 

Enguany arriba a la seva 10ª edició la modalitat de microrelats, a la 8ª pel que fa a poesia i a la 4ª pel que fa a la modalitat de relats solidaris i/o socials.

Aquest concurs pretén fomentar la lectura i la creació literària entre els i les joves del Prat amb edats compreses entre 14 i 18 anys.

 

El concurs té una periodicitat anual i hi poden concursar tota la joventut resident al Prat de Llobregat i nascuda entre l’1 de gener del 2003 i el 31 de desembre del 2006.

 

Cada participant pot concursar amb una única obra pròpia i inèdita, escrita en català o castellà i amb un tema de lliure elecció.

 

Es realitzarà un lliurament de premis la setmana de Sant Jordi a on s’anunciaran les persones guanyadores. Per cada categoria es donen 3 vals que es poden bescanviar pels guanyadors en comerços locals per llibres, material escolar, material de telefonia mòbil, material fotogràfic, pictòric, informàtic... A més, per a la persona premiada de cada categoria, un sopar degustació Tapas Gastrobar, per a dues persones.

 

Els treballs es poden presentar fins el dia 27 de març del 2021, enviant les propostes al correu electrònic: tintablava@gmail.com.

 

Si voleu conèixer les bases, els premis i els períodes de l’edició 2021, les podeu trobar al blog de l’entitat: http://tintablava.blogspot.com.es

 

 

Compartir

Noticies relacionades

Tallers catala joves migrants

dimecres, 3 agost, 2022 - 10:00

Finalitzen els tallers de reforç de català per a jovent nouvingut

Aquests cursos volen facilitar l’adaptació de l'alumnat de procedència...

dimecres, 27 juliol, 2022 - 13:30

L’oci i la cultura, bandera de l’estiu al barri de Sant Cosme

Totes les activitats comunitàries s’han dut a terme a les places, equipaments...

dimecres, 20 juliol, 2022 - 18:30

L’entitat Orgull Pota Blava tanca el seu cicle d’activitats per l’alliberament LGTBIQ+ amb el Pícnic de colors

El centre cívic Sant Jordi - Ribera Baixa ha acollit 7 activitats en el marc...