Esteu aquí

L’Aula de Salut es reinventa

El format virtual, una oportunitat

El cartell és un resum, més activitats a elprat.cat/salut

divendres, 11 desembre, 2020 - 12:15

L'Aula de Salut és un projecte que vertebra, cohesiona i fa visible l'acció comunitària de formació al Prat en benestar, hàbits saludables: alimentació, nutrició i cuina, sexualitats i afectivitat, moviment, cura del cos, primers auxilis, prevenció i afrontament de conductes addictives i benestar animal.

Per pimera vegada, es fa  en format virtual, tot i que es complementarà amb propostes presencials sempre i quan la situació ho permeti. El projecte que va néixer l’any 2017, transforma l’edició d’enguany al  format telemàtic via zoom.  

El cicle començarà el dimarts 26 gener 18 h amb Carme Tello i Toñy Castillo, autores del llibre Voces de familias. Parentalidad positiva parlant de com el bon tracte estructura el desenvolupament. 

Per continuar, el 15 de febrer, a les 18 h, parlant de la hipersexualització de la infància amb Toñy Castillo, coordinadora del Grup de Recerca de Pedagogia i Salut del Col·legi de Pedagogia de Catalunya.

Els aspectes de nutrició, alimentació i cuina tenen molta importància, i per això, en conjunt amb el Centre de Promoció Econòmica, dedicarem un dia (10 febrer) a parlar dels llegums, superaliments propers i accessibles. Durant la sessió, es compartirà una recepta amb la col·laboració de la restauració local.

El 2 de març, anirà sobre l'Alimentació conscient (mindful eating) amb Mireia Hurtado;  on es tractarà d'esbrinar, entre d'altres qüestions, què és això de la fam emocional.

Clourà el cicle les sessions: Tècniques de relaxació (7 d’abril), amb Núria Casanovas, i Happycràcia o l'imperatiu de la felicitat  amb Alba Alfageme (26 de maig).

Esteu atentes a elprat.cat/salut on ja està publicat el cartell de la programació del primer semestre així com l'agenda web on hi ha tots els detalls (continguts, ponents...).  El cartell és només un resum, hi ha més activitats que podeu consultar a l'espai web Aula de Salut 

Inscripcions a salut@elprat.cat

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 20 maig, 2022 - 08:15

Set futures professionals de la infermeria completaran la seva formació als Serveis Municipals de Salut Pública i Consum

El centre educatiu de procedència és la Unitat docent multiprofessional d...

dimecres, 18 maig, 2022 - 15:00

Trobada per valorar la primera temporada de Girem el món

L’any passat es va estrenar a El Prat Ràdio un nou programa anomenat “Girem el món”.  Un projecte intergeneracional i d’aprenentatge on les entitat...

dimarts, 17 maig, 2022 - 14:15

Trobada comunitària per potenciar el projecte Antenes

Antenes és un projecte comunitari amb l’objectiu de combatre la solitud no...