Esteu aquí

L’assessoria d’orientació acadèmica del Lloro amplia l'horari pel període de preinscripcions

Sessions especials el dilluns 16 d’abril, dimarts 24 d’abril i dilluns 14 de maig

dilluns, 16 abril, 2018 - 10:15

L’Assessoria d’orientació acadèmica i professional del Lloro, que durant el 2017 va atendre més de 150 consultes, amplia el nombre de sessions durant els mesos d’abril i maig per poder oferir informació sobre el període d’inscripcions i matriculació. 

Ni fàcil ni ràpid

Escollir el futur acadèmic no és una tasca fàcil ni ràpida, i un assessorament realitzat per professionals pot ajudar a prendre una decisió sobre quins estudis escollir o quina professió s’adequa més als nostres interessos, valorant tots els elements que hi intervenen. 

Podeu obtenir informació sobre estudis d’ESO i batxillerat, cicles formatius de grau mitjà o superior, accés a la universitat i tipus d’estudis, cursos d’idiomes públics i d’acadèmies, convalidacions... i moltes altres qüestions que us ajudaran a construir l'itinerari acadèmic. 

Les sessions especials, en els horaris habituals de l’assessoria, tindran lloc el dilluns 16 d’abril, dimarts 24 d’abril i dilluns 14 de maig. L’horari habitual d’atenció del servei és tots els dimecres, de 17 a 20 h. 

Per reservar hora podeu escriure un correu a lloro@joves.prat.cat, trucar al 93 478 50 77 o bé adreçar-vos directament a El Lloro, Serveis de Joventut.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 26 novembre, 2021 - 18:15

El Prat es mobilitza per dir prou a les violències masclistes

Activitats fins a mitjans de desembre

divendres, 26 novembre, 2021 - 10:00

El Pla Local de Joventut del Prat, presentat a l’Infòrum 2021

L’Infòrum té com a objectiu generar un espai de debat per a professionals de...