Esteu aquí

L’aplicació ‘Amb tu, un Prat Millor’ resol gairebé 2.000 incidències durant 2023

La majoria de les peticions han fet referència a qüestions relacionades amb la neteja viària i s’han resolt durant les hores posteriors a l’avís.

dimarts, 16 abril, 2024 - 12:00

L’aplicació mòbil ‘Amb tu, un Prat Millor’, disponible per a Android i Iphone, ha atès i resolt 1.977 incidències només durant el passat any. Les demandes més freqüents de la ciutadania són relacionades amb el reforç de neteja, l’estat de voreres i calçades, arranjaments a mobiliari urbà i manteniment d’arbres i jardineria, entre altres.

Aquestes mateixes incidències arriben directament a l’equip tècnic de Manteniment i Serveis, qui s’encarrega de comprovar la informació i organitzar els equips corresponents per resoldre-les el més ràpidament. El grau d’eficàcia de l’aplicació és elevat, ja que s’estima que les peticions estan resoltes al cap de 24-48 hores des de l’avís.

De fet, enviar una incidència és molt fàcil, un cop s’ha descarregat l’aplicació, només cal seleccionar el tipus d’incidència, descriure-la i afegir una fotografia sempre que sigui possible. Amb la col·laboració i participació ciutadana fem una ciutat millor. Més neta, més cívica i més segura.

 

Especialistes en grans reptes

Media Root

Compartir

Noticies relacionades

PR5

divendres, 17 maig, 2024 - 12:00

Aquest dissabte comença a prestar servei el PR5/Platjaexprés, una nova línia de bus que reforça la connexió de la ciutat i la platja en transport públic

Amb aquesta línia i sumat a l’oferta actual del PR3, s’assegura un mínim de...

divendres, 10 maig, 2024 - 16:00

La millora de les reserves d’aigua propiciarà el relaxament d’algunes mesures contra la sequera

L’obertura de les dutxes de platges i centres esportius, així com la reducció...
Protocol ocells

dimecres, 8 maig, 2024 - 09:45

Inici de la temporada de cria: consells per afrontar trobades amb ocells fora del niu

Amb l'arribada de la temporada de cria, moltes aus estan construint els seus...