Esteu aquí

L’aparcament dels Espais Naturals del Riu, zona verda

Els vehicles del Prat podran estacionar de forma gratuïta amb el mateix distintiu que es fa servir per la platja. L’horari del parquímetre serà de 9 a 21 hores durant els caps de setmana i festius.

Cal Tet

divendres, 12 març, 2021 - 12:15

A partir de dissabte, l’aparcament dels Espais Naturals del riu serà zona verda durant els caps de setmana i festius, de 9 a 21 hores. L'objectiu d'aquesta mesura és evitar aglomeracions a la zona dels Espais Naturals del Riu així com incentivar que les persones que venen de fora del Prat per visitar la nostra ciutat facin ús del transport públic. 

Les persones que resideixin a la ciutat tenen la possibilitat d’aparcar el seu vehicle de forma gratuïta amb el distintiu que anualment s’envia als domicilis. Pels vehicles dels no residents, la tarifa que s’aplicarà és la mateixa que la de la platja, és a dir, la corresponent a la zona blava però sense límit de temps d'estacionament. Els vehicles que tinguin l’etiqueta de “zero emissions” estan exempts de pagar per l’estacionament. 

Recordem que el distintiu de vehicle resident es va enviar al mes de gener i els i les propietàries de vehicles, i que estiguin empadronats a la ciutat, que no disposin del distintiu o l'hagin perdut, cal que es posin en contacte amb l’empresa municipal Prat Espais, al telèfon 93 370 50 54, per sol·licitar-ho.

 

Horaris i tarifes Zona Verda

Horaris i tarifes Zona Verda (jpg - 209312 bytes)

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 7 maig, 2021 - 11:15

Diumenge al matí, restriccions de trànsit i desviament d'autobusos per la Cursa Delta

Travessarà la ciutat per Verge de Montserrat, de 9 a 12 h
Platja del Prat

dijous, 6 maig, 2021 - 14:15

Els gossos podran gaudir de la platja durant la temporada de bany

Podran estar entre les 20h del vespre i les 8h del matí a la platja de Can...

dimecres, 5 maig, 2021 - 19:30

El ple municipal aprova destinar més de 400.000 euros per ampliar d’un 20% el parc municipal d’habitatge de lloguer assequible

El ple municipal d’avui ha aprovat per unanimitat una partida inicial de 410...