Esteu aquí

L’aparcament dels Espais Naturals del Riu, zona verda

Els vehicles del Prat podran estacionar de forma gratuïta amb el mateix distintiu que es fa servir per la platja. L’horari del parquímetre serà de 9 a 21 hores durant els caps de setmana i festius.

Cal Tet

divendres, 12 març, 2021 - 12:15

A partir de dissabte, l’aparcament dels Espais Naturals del riu serà zona verda durant els caps de setmana i festius, de 9 a 21 hores. L'objectiu d'aquesta mesura és evitar aglomeracions a la zona dels Espais Naturals del Riu així com incentivar que les persones que venen de fora del Prat per visitar la nostra ciutat facin ús del transport públic. 

Les persones que resideixin a la ciutat tenen la possibilitat d’aparcar el seu vehicle de forma gratuïta amb el distintiu que anualment s’envia als domicilis. Pels vehicles dels no residents, la tarifa que s’aplicarà és la mateixa que la de la platja, és a dir, la corresponent a la zona blava però sense límit de temps d'estacionament. Els vehicles que tinguin l’etiqueta de “zero emissions” estan exempts de pagar per l’estacionament. 

Recordem que el distintiu de vehicle resident es va enviar al mes de gener i els i les propietàries de vehicles, i que estiguin empadronats a la ciutat, que no disposin del distintiu o l'hagin perdut, cal que es posin en contacte amb l’empresa municipal Prat Espais, al telèfon 93 370 50 54, per sol·licitar-ho.

 

Horaris i tarifes Zona Verda

Horaris i tarifes Zona Verda (jpg - 209312 bytes)

Compartir

Noticies relacionades

Guinguetes platja

divendres, 17 setembre, 2021 - 12:15

Les guinguetes de la platja modifiquen els seus horaris pels últims dies de temporada de bany

La qualitat de l’aigua continua sent excel·lent pel bany segons les darreres...
Projecte Sorell

dijous, 16 setembre, 2021 - 08:30

El programa SORELL aconsegueix estalviar més de 20.000 kg anuals de paper en llibres de text

La iniciativa, a més, permet abaratir la tornada a l’escola un 85% a les...

dilluns, 13 setembre, 2021 - 14:45

Obres de millora a les escoles

Durant l’estiu, l’Ajuntament ha realitzat diverses actuacions per tal de...