Esteu aquí

L'alumnat de batxillerat participarà en una activitat per afrontar l'ansietat

Segons un informe internacional, les nenes i les adolescents són qui més la pateixen

Imatge de l'activitat Afrontar l'ansietat en situacions difícils del curs passat a un institut del Prat

dimarts, 6 octubre, 2020 - 10:00

Durant aquest curs, l'alumnat de batxillerat del Prat tindrà l'oportunitat de fer l’activitat “Afrontar l’ansietat en situacions difícils”, una formació que és gratuïta i organitzada pels Serveis Municipals de Salut Pública i Consum. 

Tots els instituts de batxillerat de la ciutat han sol·licitat fer l'activitat (16 grups, 479 alumnes), on es comparteixen recursos per augmentar les eines i fer front a les situacions de dificultat com la que s'està vivint des de fa mesos arran de la pandèmia de COVID-19. 

L’activitat també està oberta a professorat i famílies i a altres col.lectius i entitats que hi estiguin interessades. Només cal contactar amb salut@elprat.cat. En aquest enllaç podeu consultar totes les activitats de l’àmbit Educació per a la Salut adreçades als centres educatius de les diferents etapes, professorat i famílies, emmarcada en el catàleg El Prat Educa 2020-2021.

Les nenes i les adolescents, les més afectades

"Vides interrompudes: l’impacte de la COVID-19 en les nenes i les joves" és un informe publicat per l’ONG Plan Internacional, elaborat a partir de 7.000 testimonis de nenes i adolescents de 14 països, entre els quals es troba Espanya. La pandèmia de la COVID-19 ha provocat que nou de cada deu nenes i adolescents pateixin un nivel mitjà o alt d’ansietat, segons l'informe, que indica que són les que viuen a Espanya i Índia les que més reconeixen haver tingut canvis negatius importants a les seves vides. 

El document assegura que són les menors les que més pateixen els efectes secundaris de la pandèmia i que existeix una correlació entre el seu grau d’ansietat i el seu nivell socioeconòmic, de forma que a un nivell més baix, els nivells d’ansietat són més alts. 

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 1 desembre, 2022 - 13:30

La Fira Avícola del Prat unirà enguany la millor gastronomia de proximitat amb la defensa de la sostenibilitat social i ambiental

La Fira se celebra abans que en anys anteriors, del 2 al 4 de desembre

dijous, 1 desembre, 2022 - 13:15

La 20a Mostra d’Entitats acollirà les Jornades Som Diversitat

La gran novetat d'enguany serà la posada en marxa d'un servei d'assistència...