Esteu aquí

L'alumnat de batxillerat participarà en una activitat per afrontar l'ansietat

Segons un informe internacional, les nenes i les adolescents són qui més la pateixen

Imatge de l'activitat Afrontar l'ansietat en situacions difícils del curs passat a un institut del Prat

dimarts, 6 octubre, 2020 - 10:00

Durant aquest curs, l'alumnat de batxillerat del Prat tindrà l'oportunitat de fer l’activitat “Afrontar l’ansietat en situacions difícils”, una formació que és gratuïta i organitzada pels Serveis Municipals de Salut Pública i Consum. 

Tots els instituts de batxillerat de la ciutat han sol·licitat fer l'activitat (16 grups, 479 alumnes), on es comparteixen recursos per augmentar les eines i fer front a les situacions de dificultat com la que s'està vivint des de fa mesos arran de la pandèmia de COVID-19. 

L’activitat també està oberta a professorat i famílies i a altres col.lectius i entitats que hi estiguin interessades. Només cal contactar amb salut@elprat.cat. En aquest enllaç podeu consultar totes les activitats de l’àmbit Educació per a la Salut adreçades als centres educatius de les diferents etapes, professorat i famílies, emmarcada en el catàleg El Prat Educa 2020-2021.

Les nenes i les adolescents, les més afectades

"Vides interrompudes: l’impacte de la COVID-19 en les nenes i les joves" és un informe publicat per l’ONG Plan Internacional, elaborat a partir de 7.000 testimonis de nenes i adolescents de 14 països, entre els quals es troba Espanya. La pandèmia de la COVID-19 ha provocat que nou de cada deu nenes i adolescents pateixin un nivel mitjà o alt d’ansietat, segons l'informe, que indica que són les que viuen a Espanya i Índia les que més reconeixen haver tingut canvis negatius importants a les seves vides. 

El document assegura que són les menors les que més pateixen els efectes secundaris de la pandèmia i que existeix una correlació entre el seu grau d’ansietat i el seu nivell socioeconòmic, de forma que a un nivell més baix, els nivells d’ansietat són més alts. 

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 10 maig, 2021 - 11:45

Comencen les activitats per commemorar el Dia Internacional d’Acció per la Salut de les Dones

Es realitzaran una desena d’activitats en format virtual i presencial

dilluns, 10 maig, 2021 - 10:45

Comença la preinscripció per a les escoles bressol 2021-22

La preinscripció del curs 2020-21 serà del 10 al 21 de maig

dilluns, 10 maig, 2021 - 10:00

Arriba l’Spring Festival al Prat

Els diferents centres educatius i culturals impulsors d'aquesta iniciativa...