Esteu aquí

L’Alcalde, Lluís Mijoler, agraeix als infants del Prat en un ban la seva actitud durant el confinament i els anima «mantenir la bona feina»

El batlle agraeix als nens i nenes de la ciutat els dibuixos i cartes que estan fent arribar a la gent gran i penjant en balcons i finestres, i els anima a seguir estudiant i respectant les normes d’higiene contra el virus

Ban Alcalde Prat Lluís Mijoler infants nens nenes

diumenge, 12 abril, 2020 - 11:45

«Em sento molt orgullós de totes i tots vosaltres», diu l'Alcalde del Prat, Lluís Mijoler, en un ban adreçat als nens i nenes de la ciutat. "És difícil quedar-se a casa per les persones adultes, però vosaltres demostreu que si ens hi posem, aconseguirem vèncer aquesta malaltia», afirma el batlle a l’escrit. En ell, Mijoler agraeix als infants la seva actitud durant el confinament, per exemple fent arribar dibuixos i relats a la gent gran i penjant arcs de Sant Martí als balcons i finestres. « El Prat està orgullós de vosaltres, nenes i nens, i ens tranquil·litza que quan sigueu grans fareu de la ciutat encara un lloc millor. Perquè al Prat, el nostre lloc al món, ens cuidem», escriu Mijoler.

«Vull demanar-vos que mantingueu la bona feina que esteu fent», demana l’alcalde als infants del Prat en el seu ban. «Sé que aconselleu als vostres familiars que no surtin de casa si no és necessari. Que aprofitin per comprar tot de cop i no cada dia una miqueta. Que no s’entretinguin massa per treure el gos i que recullin les caques i llencin els guants a les papereres. Que es rentin les mans sovint (com feu vosaltres) i respectin la distància amb altres persones al carrer i les botigues. I que segueixin separant la brossa per reciclar, perquè el medi ambient és molt important», recorda el batlle al text.

Més cursos i tallers

Mijoler demana als nens i les nenes que segueixin mantenint aquesta actitud i també que continuïn estudiant, perquè «estar confinat no és estar de vacances». També els explica que «l’Ajuntament ja pensa com us podrem compensar quan això passi amb més activitats per vosaltres, amb més cursos i tallers d’estiu, amb més festes... encara, però, no sabem com ho podrem fer, si tot tornarà a ser com abans de seguida o si encara haurem de fer les coses diferents encara que puguem sortir».

Podeu consultar els dibuixos i cartes dels infants del Prat al web municipal

Al web #AlPratEnsCuidem, podeu consultar alguns dels dibuixos, cartes i vídeos que els infants del Prat han difós, a petició de la gent gran que viu a la llar d’avis municipal Penedès i que ara ha de romandre confinada. En aquest espai web, també podeu trobar les imatges que el veïnat de la ciutat ha penjat de la torre de l’aigua del Centric, que, seguint l’exemple dels nens i nenes que han penjat als seus balcons i finestres pancartes amb els colors de l’arc de Sant Martí, sil·lumina cada nit amb aquests mateixos colors.

Consulta aquí el text:

Ban de l'alcalde ddel Prat, Lluís Mijoler, als infants de la ciutat (pdf - 814410 bytes)

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 15 octubre, 2021 - 08:15

L’Hospital de Bellvitge amplia l’horari de visites

Continua sense estar permesa la visita a pacients amb covid-19, amb algunes...

divendres, 1 octubre, 2021 - 09:00

L'Hospital de Bellvitge amplia l'horari de visites en àrees no covid

Els pacients no ingressats per covid podran rebre visites d’un acompanyant...

dimarts, 21 setembre, 2021 - 12:30

Tercera dosi de la vacuna a la residència municipal Penedès

Un total de 24 persones residents que ja havien rebut la pauta convencional...