Esteu aquí

L’Ajuntament treballa per detectar i prevenir el maltractament a les persones grans

El 3 de març se celebra una jornada i es presentarà una guia especialitzada

Cartell de la jornada

dimecres, 22 febrer, 2017 - 12:30

El divendres 3 de març, a l’auditori del Cèntric Espai Cultural acollirà la jornada "Abordatge dels maltractaments a les persones grans: detecció i prevenció”, organitzada per les regidories de Salut i Serveis socials. 

La jornada té com a objectiu trobar eines per fer front aquest greu problema social i de salut que moltes vegades és una realitat oculta i que cada vegada va a més. 

El maltractament a les persones grans és considerat una qüestió de drets humans i per tant cal treballar per destinar-hi cada vegada més recursos per a pal·liar-ne les conseqüències i prevenir-ne l’aparició.

Taula rodona amb professionals

La jornada constarà d’una taula rodona que comptarà amb professionals de diferents àmbits, que donaran la seva visió en aquesta problemàtica des dels seus camps d’actuació.

Durant la jornada es presentarà la "Guia de prevenció, detecció i derivació de maltractaments a persones grans amb alzheimer i altres demències", a càrrec de l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzeimer (AFABAix), així com la Xarxa per a l’abordatge dels maltractaments a la gent gran, de l’Ajuntament del Prat de Llobregat.


 

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 20 juny, 2019 - 10:15

La pl. Catalunya acollirà el Sofà de la Convivència

Tothom hi podrà seure per repensar la convivència, l'ús de l’espai públic o...

dimecres, 19 juny, 2019 - 09:30

El comerç del Prat s’implica en la creació dels camins escolars

A finals del mes passat es va presentar a les comunitats de les escoles Pepa Colomer, Ramon Llull i Galileo Galilei la proposta ciutad...

dimarts, 18 juny, 2019 - 11:00

Èxit de convocatòria de l'activitat Healthy Families

L'escola d'estiu d'hàbits saludables completa les places, amb 15 famílies...