Esteu aquí

L'Ajuntament reclama l'inici urgent de les obres del pont del Pratenc

El projecte fa sis mesos que està enllestit, però la Generalitat encara no licita les obres.

divendres, 13 abril, 2007 - 14:22

L’Ajuntament considera “preocupant i injustificat” que el departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat no hagi licitat encara les obres, tenint en compte que el projecte està acabat i amb la tramitació complerta des de fa sis mesos.

Davant de la reiterada demanda i queixa dels treballadors d’aquestes dues importants plataformes industrials (polígon industrial Pratenc i Zona d’Activitats Logístiques del Port), l’Ajuntament del Prat demana al departament Política Territorial i Obres Públiques la licitació immediata de les obres de construcció del pont sobre el Llobregat que ha de connectar de manera directa el nucli urbà del Prat amb el polígon Pratenc i la ZAL.

L’Ajuntament te constància que el projecte està finalitzat i amb la tramitació complerta des de fa aproximadament sis mesos i, per tant, considera preocupant i injustificat que no es liciti ràpidament aquesta obra.

La construcció d’aquest pont implicarà una millora notable en l’accessibilitat de treballadors i mercaderies a aquests polígons i, per tant, una millora important en el trànsit de tota aquesta zona (Mercabarna, ZAL, Zona Franca...) amb un elevat número de vehicles diaris, una millora significativa en la qualitat de vida de milers de treballadors i treballadores donat l’estalvi de temps en els seus recorreguts laborals, una menor aportació de gasos d’efecte hivernacle i una millora de la seguretat respecte de l’actual provisionalitat. I per últim, però molt important, una millora apreciable en la bona marxa de les moltes empreses logístiques ubicades en tota aquesta zona.

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 26 juliol, 2021 - 13:00

Campanya informativa de la Policia local sobre els consells de seguretat al domicili durant l’estiu

La coordinació dels cossos policials va contribuir a la reducció d’un 53%...
Fotografia de grup dels i les artistes que han participat en l'acció, amb l'alcalde Lluís Mijoler i altres regidores i regidors, davant d'un dels deu plafons.

dissabte, 24 juliol, 2021 - 13:00

Obres artístiques de gran format, a favor de preservar el delta i en contra d’ampliar l’aeroport, es poden veure al Camí de la Platja del Prat

L’Ajuntament del Prat i l’entitat artística Atòmica organitzen conjuntament...
Avinguda de la Verge de Montserrat

divendres, 23 juliol, 2021 - 13:30

Nou tractament fitosanitari a l’arbrat de la ciutat

Durant la setmana que ve, en horari nocturn, es realitzaran desinfeccions...