Esteu aquí

L'Ajuntament promou la inserció laboral amb una explotació agrícola

L'alcalde del Prat, Lluís Tejedor, i el president de la Fundació Cassià Just, Joan Rigol, han signat avui un conveni a la Casa de la Vila

divendres, 21 setembre, 2012 - 13:30

La Casa de la Vila del Prat ha acollit avui la signatura d'un conveni entre l'Ajuntament del Prat de Llobregat i la Fundació Cassià Just per dur a terme un projecte d’inserció laboral de persones amb fragilitat i en situació de risc social i laboral mitjançant l’explotació agrícola de la finca Cal Tudela, propietat de l’Ajuntament del Prat.

L'alcalde del Prat, Lluís Tejedor, i el president de la Fundació Cassià Just i ex-president del Parlament, Joan Rigol, han signat avui el conveni, que pretén que l'explotació agrícola de la finca combini la lògica del mercat de treball amb metodologies que facin possible la inclusió social i laboral de les persones amb fragilitat; que permeti inserir laboralment un nombre de persones d'acord als estàndards de nivell d'ocupació, cultius i producció; que porti a terme una adequada gestió empresarial per tal que el benefici que se'n pugui obtenir reverteixi en més llocs de treball; i que estimuli i potenciï la producció de productes agrícoles autòctons.

La finca de Cal Tudela està formada per una masia i terreny de conreu, situada al camí de Cal Tet, dins de l'espai natural protegit del Delta del Llobregat inclòs a la Xarxa Natura 2000 i dins també de l'àmbit del Part Agrari del Baix Llobregat. El terreny que l'Ajuntament cedeix a la Fundació Cassià Just és d'aproximadament 19.000 m2. També cediran diversos espais de la masia. El cost dels subminsitraments, entre els quals l'aigua de reg, i del manteniment dels espais anirà a càrrec de la Fundació Cassià Just.
 

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 31 març, 2020 - 10:45

Totes les botigues del Prat que venen aliments hauran d'estar tancades de les 21 a les 7 h

L'Ajuntament vol reforçar el compliment del confinament, sobretot en horari...
Residència de gent gran

dimarts, 31 març, 2020 - 10:15

L'alcalde demana que la UME faci tasques de desinfecció a la residència de gent gran Onze de Setembre

Lluís Mijoler trasllada a la Delegada del Govern espanyol a Catalunya la...
Residència de gent gran

dilluns, 30 març, 2020 - 09:00

El Prat demana al Govern un pla d’actuació urgent per garantir la protecció als serveis domiciliaris i a les residències de la ciutat

L’Ajuntament del Prat de Llobregat ha reclamat a la Generalitat de Catalunya...