Esteu aquí

L’Ajuntament posa en marxa un nou curs d’acollida de les persones migrades

Curs acollida Nova Ciutadania

dijous, 2 desembre, 2021 - 10:30

L’Ajuntament del Prat ha iniciat un nou curs de coneixements de la societat catalana i el seu marc jurídic per una vintena de persones de diferents nacionalitats.

Aquesta formació forma part del Servei de Primera Acollida per a persones nouvingudes a Catalunya i amb ella es pretén informar-les sobre temes que són del seu interès, com per exemple: el funcionament dels serveis públics; els recursos adreçats a la seva integració laboral i social; la legislació d’estrangeria o també alguns trets bàsics de la societat d’acollida (geogràfics, socials i culturals)

El programa municipal de Nova Ciutadania de les Cases d’en Puig organitza trimestralment aquest curs que té una durada de 15 hores. El curs s’integra al circuit de primera acollida, conjuntament amb un curs de drets laborals que organitza el SOC i els cursos de llengua catalana del Centre de Normalització Lingüística i de llengua castellana de l’Escola de persones adultes Terra Baixa.  

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 1 desembre, 2022 - 13:30

La Fira Avícola del Prat unirà enguany la millor gastronomia de proximitat amb la defensa de la sostenibilitat social i ambiental

La Fira se celebra abans que en anys anteriors, del 2 al 4 de desembre

dijous, 1 desembre, 2022 - 13:15

La 20a Mostra d’Entitats acollirà les Jornades Som Diversitat

La gran novetat d'enguany serà la posada en marxa d'un servei d'assistència...