Esteu aquí

L’Ajuntament posa en marxa un nou curs d’acollida de les persones migrades

Curs acollida Nova Ciutadania

dijous, 2 desembre, 2021 - 10:30

L’Ajuntament del Prat ha iniciat un nou curs de coneixements de la societat catalana i el seu marc jurídic per una vintena de persones de diferents nacionalitats.

Aquesta formació forma part del Servei de Primera Acollida per a persones nouvingudes a Catalunya i amb ella es pretén informar-les sobre temes que són del seu interès, com per exemple: el funcionament dels serveis públics; els recursos adreçats a la seva integració laboral i social; la legislació d’estrangeria o també alguns trets bàsics de la societat d’acollida (geogràfics, socials i culturals)

El programa municipal de Nova Ciutadania de les Cases d’en Puig organitza trimestralment aquest curs que té una durada de 15 hores. El curs s’integra al circuit de primera acollida, conjuntament amb un curs de drets laborals que organitza el SOC i els cursos de llengua catalana del Centre de Normalització Lingüística i de llengua castellana de l’Escola de persones adultes Terra Baixa.  

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 5 desembre, 2023 - 13:30

Temps per cures: espai de canguratge el 21 i 22 de desembre

En horari de matí i tarda, a l’espai joc del Centre Cívic Sant Jordi Ribera...

dimarts, 5 desembre, 2023 - 09:30

El Pessebre Vivent del Prat de Llobregat arriba a la seva 23a edició

El barri també s'engalanarà de festa amb el Fem Nadal a Sant Cosme

dimarts, 5 desembre, 2023 - 08:45

La 50a Fira Avícola convoca més de 75.000 persones a la Granja de la Ricarda durant un cap de setmana farcit d’activitats

L’Ajuntament promourà la cria i popularització d’aquesta au mitjançant l...