Esteu aquí

L’Ajuntament organitza una sessió informativa per a les persones ucraïneses acollides al Prat

L’Àrea d’Acció Social i Comunitària està fent el seguiment i acompanyament a totes les persones refugiades acollides a la ciutat

dimecres, 4 maig, 2022 - 14:45

La setmana passada, l’Ajuntament del Prat va dur a terme una sessió informativa per a les persones ucraïneses que han arribat a la ciutat com a conseqüència de la guerra a Ucraïna. La trobada, on van estar presents un total de 30 persones, va servir per donar informació rellevant a les diferents famílies per tal de facilitar la seva acomodació a la ciutat.

A la xerrada, que es va realitzar a través del punt d’atenció a la nova ciutadania (situat a les Cases d’en Puig), van assistir diversos tècnics municipals per informar sobre diferents àmbits, com per exemple: l’escolarització dels infants, la inserció laboral, la formació en català i castellà, l’accés a serveis socials, etc.

La jornada també va comptar amb la presència de Cristian Bohórquez, director del Centre de Recepció, Atenció i Derivació (CREADE) del Ministeri d’Inclusió, Seguretat social i Migracions , a Barcelona. Borhórquez va tenir l’oportunitat de presentar el sistema de gestió d’arribada i acomodació de persones refugiades que arriben a través de Barcelona, per tal de donar a conèixer la complexitat del procés.

Per més informació podeu visitar elprat.cat/persones o escriure un correu a novaciutadania@elprat.cat

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 28 novembre, 2022 - 15:00

La ciutadania pratenca s’aplega per mostrar el seu rebuig contra les violències masclistes

El passat 25 de novembre van tenir lloc a la nostra ciutat diferents aplecs ciutadans per condem...

dijous, 24 novembre, 2022 - 14:30

Demà comença el gran recapte d’aliments

Durant el proper dies 25 i 26 de novembre, es durà a terme a la nostra ciutat la 14a edició del gran recapte d’aliments. Una iniciativa solidària, encapçalada per la Fundació Banc del...

dijous, 24 novembre, 2022 - 11:30

Les participants del cicle 'En Femení' elaboren una pancarta amb motiu del 25N

Us convidem a portar-la plegades a l'acte central a la Plaça Catalunya, el...