Esteu aquí

L'Ajuntament lliura les claus dels horts lúdics per a gent gran

La majoria ja es poden començar a treballar.

dimarts, 8 maig, 2007 - 12:30

En un acte celebrat aquest matí a la zona dels horts, una finca agrícola al costat de la carretera de la Platja, l’alcalde del Prat, Lluís Tejedor, ha fet lliurament de les claus i dels carnets identificatius a les persones adjudicatàries d’algun dels 110 horts lúdics municipals.

El sorteig públic dels horts es va fer a finals de març. En total s’hi van presentar 221 aspirants per a un total de 110 horts, de 60 metres quadrats cadascun. Les condicions per a l’adjudicació són d’un any renovable fins a un màxim de cinc. Les persones que no han estat adjudicatàries passen a formar part d’una llista de reserva.

Aquest matí, cada adjudicatari ha rebut dues claus (una per obrir la porta del recinte del horts i una altra del mòdul de vestidors i taquilles). També han rebut un carnet identificatiu, amb el nom, foto i número d’hort. Aquest carnet servirà per controlar que els horts els treballin les persones adjudicatàries, ja que el seu ús no es pot cedir ni rellogar altres persones, tret de casos de força major com malaltia o incapacitat, sempre de forma justificada i comunicant-ho a la persona encarregada.

De dilluns a divendres, en horari de matí i tarda, aquesta persona encarregada vetllarà pel bon ús del shorts i les instal·lacions, i alhora informarà els usuaris, resoldrà els seus dubtes i n’atendrà els suggeriments.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 26 maig, 2020 - 11:45

L'adopció d'animals de companyia, la millor opció

Tenir un animal de companyia és una gran responsabilitat. Cal pensar-s'ho...

dilluns, 25 maig, 2020 - 09:30

Recomanacions per a la desescalada a les comunitats veïnals

El Servei de Bon Veïnatge i Convivència de l'Ajuntament del Prat respon a les...

divendres, 22 maig, 2020 - 09:45

Llencem correctament les mascaretes i els guants usats

Deixar a la via pública els guants o les mascaretes usades és, a més de...