Esteu aquí

L’Ajuntament inverteix 55.731,41 euros en reparar els fanals del camí de la platja malmesos en els darrers mesos

El consistori fa una crida a tenir cura del patrimoni comú de la ciutadania i insta el veïnat a posar en coneixement de l’administració qualsevol indici que pugui ajudar a aturar aquest vandalisme.

Cami_platja.jpg

divendres, 12 juliol, 2019 - 14:30

L’Ajuntament preveu invertir 55.731,41 euros en reparar els fanals del camí de la platja que han estat malmesos recentment i en reiterades ocasions. El consistori ha decidit fer pública aquesta xifra per conscienciar la ciutadania sobre el cost que suposa a les arques públiques les accions vandàliques contra aquest patrimoni comú del qual es beneficia tota la ciutat. Així mateix, fa una crida al veïnat per tal que posi en coneixement de l’administració qualsevol actuació vandàlica que pugui observar.

Des que el març passat es van començar a registrar, més d’un centenar dels fanals de la platja han resultat malmesos en diversos actes vandàlics. Això ha obligat a fer una inversió de 31.830.41 euros fins ara. Una nova destrossa succeïda en la nit del 6 al 7 de juliol que va afectar mig centenar de fanals suposarà una inversió de 23.901 euros més. En total, aquests actes suposaran una inversió extra de 55.731,41 euros.

Davant d’aquest fenomen, l’Ajuntament ha intensificat la vigilància al camí de la platja. Així mateix, fa una crida a la ciutadania per tal de que pugui col·laborar en la finalització da0quests actes vandàlics, tot contribuint a la conscienciació del que costen a les arques públiques

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 5 agost, 2019 - 09:15

Els dies 7, 8, 11 i 12 es farà tractament fitosanitari d'arbrat urbà

Les operacions es duran a terme en horari nocturn i l'objectiu és eliminar...

dimecres, 31 juliol, 2019 - 15:15

L'alcalde del Prat, Lluís Mijoler, nomenat vicepresident institucional de l'Àrea Metropolitana

La tinenta d'alcalde d'Alcaldia, Economia, Habitatge, Governança i Qualitat...

dimecres, 31 juliol, 2019 - 08:45

Nova tongada d'asfaltatge de carrers durant l'estiu

Durant les properes setmanes, l'Ajuntament asfaltarà diversos trams de carrers a la ciutat, que durant els treballs quedaran tallats al trànsit: · Del dim...