Esteu aquí

L’Ajuntament inverteix 55.731,41 euros en reparar els fanals del camí de la platja malmesos en els darrers mesos

El consistori fa una crida a tenir cura del patrimoni comú de la ciutadania i insta el veïnat a posar en coneixement de l’administració qualsevol indici que pugui ajudar a aturar aquest vandalisme.

Cami_platja.jpg

divendres, 12 juliol, 2019 - 14:30

L’Ajuntament preveu invertir 55.731,41 euros en reparar els fanals del camí de la platja que han estat malmesos recentment i en reiterades ocasions. El consistori ha decidit fer pública aquesta xifra per conscienciar la ciutadania sobre el cost que suposa a les arques públiques les accions vandàliques contra aquest patrimoni comú del qual es beneficia tota la ciutat. Així mateix, fa una crida al veïnat per tal que posi en coneixement de l’administració qualsevol actuació vandàlica que pugui observar.

Des que el març passat es van començar a registrar, més d’un centenar dels fanals de la platja han resultat malmesos en diversos actes vandàlics. Això ha obligat a fer una inversió de 31.830.41 euros fins ara. Una nova destrossa succeïda en la nit del 6 al 7 de juliol que va afectar mig centenar de fanals suposarà una inversió de 23.901 euros més. En total, aquests actes suposaran una inversió extra de 55.731,41 euros.

Davant d’aquest fenomen, l’Ajuntament ha intensificat la vigilància al camí de la platja. Així mateix, fa una crida a la ciutadania per tal de que pugui col·laborar en la finalització da0quests actes vandàlics, tot contribuint a la conscienciació del que costen a les arques públiques

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 25 maig, 2020 - 15:00

Les zones blaves del Prat tornaran a estar operatives el 2 de juny

Des de l'inici de l'estat d'alarma han estat gratuïtes, ja que la població...

divendres, 22 maig, 2020 - 09:45

Llencem correctament les mascaretes i els guants usats

Deixar a la via pública els guants o les mascaretes usades és, a més de...

diumenge, 10 maig, 2020 - 17:30

L'Ajuntament gairebé duplica els equips de desinfeció dels carrers

Els serveis de neteja tornen a funcionar al 100 %, com abans de l'epidèmia,...