Esteu aquí

L'Ajuntament inspecciona les etiquetes del peix a les peixateries

Només un 9% dels establiments inspeccionats han mostrat mancances pel que fa a la informació de l'etiquetatge que han d'oferir a la clientela.

dijous, 18 març, 2010 - 13:15

El departament municipal de Salut Pública i Consum ha finalitzat una campanya d'inspecció als establiments del municipi que es dediquen a la venda de peix fresc a doll.

L'objectiu de les visites ha estat comprovar el grau de compliment de la normativa vigent sobre aspectes bàsics referents a la informació de l'etiquetatge en el punt de venda.

Tots els establiments que comercialitzen peix han d'exhibir la mercaderia al públic amb una etiqueta que ha d'indicar, com a mínim, la denominació comercial de l'espècie, el mètode de producció, la zona de captura i la manera de presentació i/o tractament (peix cuit, descongelat, fresc...). A més, el cartell o etiqueta ha de ser visible i el preu ha de constar per unitat de mesura.

S'han inspeccionat els 21 establiments que actualment exerceixen l'activitat a la nostra ciutat. El resultat final ha estat totalment satisfactori ja que pràcticament la totalitat de les peixateries del Prat  compleix amb la normativa. Només un 9% del total té mancances pel que respecta a la informació de l'etiquetatge que han d'oferir a la clientela.

Per part de Salut Pública i Consum s'han iniciat les mesures correctores que corresponen en matèria de disciplina de mercat per tal de protegir i defensar els interessos de les persones consumidores.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 3 abril, 2020 - 09:00

El Servei de Mediació Ciutadana de l'Ajuntament ens dona pautes per millorar la convivència

Comunicar-nos de forma positiva és un dels millors recursos que tenim per...
Residència de gent gran

dimarts, 31 març, 2020 - 10:15

L'alcalde demana que la UME faci tasques de desinfecció a la residència de gent gran Onze de Setembre

Lluís Mijoler trasllada a la Delegada del Govern espanyol a Catalunya la...
Residència de gent gran

dilluns, 30 març, 2020 - 09:00

El Prat demana al Govern un pla d’actuació urgent per garantir la protecció als serveis domiciliaris i a les residències de la ciutat

L’Ajuntament del Prat de Llobregat ha reclamat a la Generalitat de Catalunya...