Esteu aquí

L’Ajuntament inicia la primera edició del Baròmetre de ciutat

Es duran a terme 800 entrevistes telefòniques a la ciutadania pratenca sobre diferents aspectes socials, econòmics i de valoració de la gestió municipal.

dimarts, 15 juny, 2021 - 12:30

Al llarg d’aquesta setmana, per encàrrec de l’àrea de Govern Obert i Participació de l'Ajuntament, l’empresa Opinòmetre durà a terme una enquesta a la ciutadania per conèixer la situació social i econòmica de la població.

Es faran un total de 800 entrevistes telefòniques que preguntar aspectes com la imatge sobre la ciutat, els hàbits d’informació i ús de xarxes socials, la gestió i la política municipal, el posicionament polític o un bloc sobre els efectes de la covid a la població pratenca.

Aquesta enquesta, anomenada Baròmetre de ciutat, respon a una de les mesures de l’Estratègia de ciutat per a la reconstrucció social i econòmica i per construir la ciutat del futur, que es va aprovar el juliol de 2020. No és la primera vegada que es pregunta a la ciutadania per aquest tipus de canal. La passada primavera, ja es va realitzar una enquesta per analitzar les condicions de vida de les pratenques i els pratencs durant el període de pandèmia.

El Baròmetre de ciutat esdevindrà una eina demoscòpica sobre la situació social i econòmica de la ciutat del Prat que permeti conèixer l’estat de l’economia, la societat i la política de la ciutat i la seva evolució de forma semestral mitjançant un set de dades serialitzables.

L'Ajuntament vol agrair per endavant la col·laboració de totes aquelles persones que siguin enquestades.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 3 desembre, 2021 - 10:00

Obligatori des d'avui mostrar el certificat covid per accedir a l'interior de restaurants, gimnasos i residències de gent gran

Fins ara, ja era necessari per accedir a sales d’oci i a bars i restaurants...
Curs acollida Nova Ciutadania

dijous, 2 desembre, 2021 - 10:30

L’Ajuntament posa en marxa un nou curs d’acollida de les persones migrades

L’Ajuntament del Prat ha iniciat un nou curs de coneixements de la societat catalana i el seu marc jurídic per un...

dimecres, 1 desembre, 2021 - 19:30

Primer any del model de gestió pública de l’atenció domiciliària del Prat, un dels primers municipis catalans a desmercantilitzar el servei

El ple aprova que el Servei d’Ajuda a Domicili (SAD) del Prat sigui gestionat...