Esteu aquí

L’Ajuntament inicia la primera edició del Baròmetre de ciutat

Es duran a terme 800 entrevistes telefòniques a la ciutadania pratenca sobre diferents aspectes socials, econòmics i de valoració de la gestió municipal.

dimarts, 15 juny, 2021 - 12:30

Al llarg d’aquesta setmana, per encàrrec de l’àrea de Govern Obert i Participació de l'Ajuntament, l’empresa Opinòmetre durà a terme una enquesta a la ciutadania per conèixer la situació social i econòmica de la població.

Es faran un total de 800 entrevistes telefòniques que preguntar aspectes com la imatge sobre la ciutat, els hàbits d’informació i ús de xarxes socials, la gestió i la política municipal, el posicionament polític o un bloc sobre els efectes de la covid a la població pratenca.

Aquesta enquesta, anomenada Baròmetre de ciutat, respon a una de les mesures de l’Estratègia de ciutat per a la reconstrucció social i econòmica i per construir la ciutat del futur, que es va aprovar el juliol de 2020. No és la primera vegada que es pregunta a la ciutadania per aquest tipus de canal. La passada primavera, ja es va realitzar una enquesta per analitzar les condicions de vida de les pratenques i els pratencs durant el període de pandèmia.

El Baròmetre de ciutat esdevindrà una eina demoscòpica sobre la situació social i econòmica de la ciutat del Prat que permeti conèixer l’estat de l’economia, la societat i la política de la ciutat i la seva evolució de forma semestral mitjançant un set de dades serialitzables.

L'Ajuntament vol agrair per endavant la col·laboració de totes aquelles persones que siguin enquestades.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 25 maig, 2022 - 14:00

La revista Viure+ del mes de maig, ja al carrer

Una publicació elaborada i destinada a les persones grans del municipi, amb...

divendres, 20 maig, 2022 - 08:15

Set futures professionals de la infermeria completaran la seva formació als Serveis Municipals de Salut Pública i Consum

El centre educatiu de procedència és la Unitat docent multiprofessional d...

dimecres, 18 maig, 2022 - 15:00

Trobada per valorar la primera temporada de Girem el món

L’any passat es va estrenar a El Prat Ràdio un nou programa anomenat “Girem el món”.  Un projecte intergeneracional i d’aprenentatge on les entitat...