Esteu aquí

L'Ajuntament i 21 entitats culturals signen convenis de col·laboració

L'acte se celebra al Saló de Plens de la Casa de la Vila.

dimecres, 14 juny, 2006 - 14:15

El teixit associatiu de la nostra ciutat és ric i divers i, concretament en el camp de la cultura, són més d'una cinquantena les entitats i associacions que fan activitats.  El Saló de Plens de l'Ajuntament va acollir ahir, dia 13 de juny, l'acte de signatura de convenis amb 21 d'aquestes entitats culturals del nostre municipi, les que tenen una programació més consolidada i que realitzen activitats que es poden considerar de ciutat.

Amb aquest acte, el consistori va voler remarcar la importància de la feina que realitzen aquestes entitats per promocionar i tirar endavant la cultura al Prat. Aquesta va ser la primera vegada que es fa un acte oficial de signatura dels convenis amb les entitats culturals de la ciutat.

Les entitats amb què l'Ajunament ha signat convenis són: Agrupació Fotogràfica Prat, Amics de la Sardana, Amics de l'Art del Prat, Associació d'Amics de la Unesco, Associació Cultural Tot pel Ball, Associació Teatral Els Pastorets, Associació Gegantera Recreativa El Prat, Associació Musical del Prat, Associació de Puntaires Jardins de la Pau, Associació de Veïns Jardins de la Pau, Assaociació de Veïns de Llevant, Associació de Veïns de Sant Jordi - Ribera Baixa, Casa de Andalucía, Casa de Aragón, Centre d'Estudis Comarcals del Baix Llobregat, Coilla Diables del Prat, La Xarxa, SCR Lo Llobregat de les Flors, Taller de Teatre Kaddish i Unió Filharmònica del Prat.

L'alcalde del Prat, Lluis Tejedor, va mostrar el seu agraïment per la tasca que realitzen les entitats culturals del municipi i va voler destacar que, sense elles, seria impossible tenir una programació d'activitats tan àmplia com la que tenim al Prat.

L'import total de les subvencions que engloben aquests convenis és de prop de 230.000 euros, tot i que l'Ajuntament també subvenciona altres entitats que realitzen activitats més puntuals.

Compartir

Noticies relacionades

Residència de gent gran

divendres, 3 abril, 2020 - 15:15

L’Ajuntament del Prat, preparat per actuar a la residència Onze de Setembre si la Generalitat ho autoritza

El municipi dona un important contingent de material sanitari als i les...

divendres, 3 abril, 2020 - 09:00

El Servei de Mediació Ciutadana de l'Ajuntament ens dona pautes per millorar la convivència

Comunicar-nos de forma positiva és un dels millors recursos que tenim per...
Residència de gent gran

dimarts, 31 març, 2020 - 10:15

L'alcalde demana que la UME faci tasques de desinfecció a la residència de gent gran Onze de Setembre

Lluís Mijoler trasllada a la Delegada del Govern espanyol a Catalunya la...