Esteu aquí

L'Ajuntament habilita un centre de recapte i distribució d'aliments

En una ala de l'antiga Escola del Parc

dijous, 24 maig, 2012 - 12:00

L'Ajuntament del Prat ha habilitat un centre d'emmagatzematge i lliurament d'aliments en una ala de l'antiga Escola del Parc.

Al Prat existeix des de fa temps un punt de distribució d'aliments a la parròquia de Sant Pere i Sant Pau, gestionat per Càritas. Però ja no és suficient per donar resposta a totes les necessitats. Ara, l'Ajuntament, en col·laboració amb la Creu Roja i amb la Fundació Banc d'Aliments, obrirà el mes vinent un altre punt de distribució. Tots dos centres de distribució configuren el projecte Punt Solidari.

A part de cedir i adequar les instal·lacions de l'antiga Escola del Parc (que compten amb prestatgeries, una càmera frigorífica i una arcó congelador), l'Ajuntament també ha destinat personal municipal dels departaments de Serveis Socials i de Ciutadania per a la coordinació de tota la logística necessària, alhora que ha habilitat un potent programa informàtic per gestionar les ajudes i evitar duplicitats o descoordinacions.

Persones voluntàries
Diverses persones voluntàries s'han ofert per ajudar en el necessari, així com empreses que han ofert ajuda, com ara Carrefour, i altres amb les que ja s'estan treballant diferents
vies de col·laboració.

Les persones que acudiran a recollir aliments al Punt Solidari vindran, totes elles, derivades de part dels Serveis Socials municipals, pel que no és possible dirigir allà directament. Aquestes persones, amb grans necessitats, rebran lots d'aliments cada 15 dies.

Vols ser voluntari / ària?
Les persones que és vulguin oferir com a voluntàries per col·laborar en accions d'ajuda a ciutadans i ciutadanes necessitats / des és poden adreçar al Punt del Voluntariat, situat a les Cases d'en Puig.

Recapte d'aliments els dies 8 i 9 de juny
Els dies 8 i 9 de juny podeu col·laborar en el recapte d'aliments que es farà a la ciutat.

Compartir

Noticies relacionades

Oficina Integral d'Atenció Social 2

dimarts, 7 juliol, 2020 - 13:00

L’Oficina Integral d’Atenció Social del Prat, que va obrir a mitjans de maig per l’emergència de la Covid19, ha atès prop de 2.100 persones

L’Oficina Integral d’Atenció Social (OIAS) del Prat ja ha atès 2.090 persones...

dilluns, 6 juliol, 2020 - 13:45

Nou protocol de tramitació per a la celebració d’actes a la ciutat

Des del dia 1 de maig 2020 s’ha iniciat un nou protocol de tramitació d’autoritzacions de l’ocupació de la via pública per celebrar quals...

divendres, 3 juliol, 2020 - 14:30

La qualitat de l'aigua de la platja és excel·lent per al bany, segons la darrera analítica

L'Ajuntament ha establert a la platja totes les mesures necessàries per...