Esteu aquí

L'Ajuntament habilita un centre de recapte i distribució d'aliments

En una ala de l'antiga Escola del Parc

dijous, 24 maig, 2012 - 12:00

L'Ajuntament del Prat ha habilitat un centre d'emmagatzematge i lliurament d'aliments en una ala de l'antiga Escola del Parc.

Al Prat existeix des de fa temps un punt de distribució d'aliments a la parròquia de Sant Pere i Sant Pau, gestionat per Càritas. Però ja no és suficient per donar resposta a totes les necessitats. Ara, l'Ajuntament, en col·laboració amb la Creu Roja i amb la Fundació Banc d'Aliments, obrirà el mes vinent un altre punt de distribució. Tots dos centres de distribució configuren el projecte Punt Solidari.

A part de cedir i adequar les instal·lacions de l'antiga Escola del Parc (que compten amb prestatgeries, una càmera frigorífica i una arcó congelador), l'Ajuntament també ha destinat personal municipal dels departaments de Serveis Socials i de Ciutadania per a la coordinació de tota la logística necessària, alhora que ha habilitat un potent programa informàtic per gestionar les ajudes i evitar duplicitats o descoordinacions.

Persones voluntàries
Diverses persones voluntàries s'han ofert per ajudar en el necessari, així com empreses que han ofert ajuda, com ara Carrefour, i altres amb les que ja s'estan treballant diferents
vies de col·laboració.

Les persones que acudiran a recollir aliments al Punt Solidari vindran, totes elles, derivades de part dels Serveis Socials municipals, pel que no és possible dirigir allà directament. Aquestes persones, amb grans necessitats, rebran lots d'aliments cada 15 dies.

Vols ser voluntari / ària?
Les persones que és vulguin oferir com a voluntàries per col·laborar en accions d'ajuda a ciutadans i ciutadanes necessitats / des és poden adreçar al Punt del Voluntariat, situat a les Cases d'en Puig.

Recapte d'aliments els dies 8 i 9 de juny
Els dies 8 i 9 de juny podeu col·laborar en el recapte d'aliments que es farà a la ciutat.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 3 abril, 2020 - 09:00

El Servei de Mediació Ciutadana de l'Ajuntament ens dona pautes per millorar la convivència

Comunicar-nos de forma positiva és un dels millors recursos que tenim per...
Residència de gent gran

dimarts, 31 març, 2020 - 10:15

L'alcalde demana que la UME faci tasques de desinfecció a la residència de gent gran Onze de Setembre

Lluís Mijoler trasllada a la Delegada del Govern espanyol a Catalunya la...
Residència de gent gran

dilluns, 30 març, 2020 - 09:00

El Prat demana al Govern un pla d’actuació urgent per garantir la protecció als serveis domiciliaris i a les residències de la ciutat

L’Ajuntament del Prat de Llobregat ha reclamat a la Generalitat de Catalunya...