Esteu aquí

L'Ajuntament exigeix a Adif que cessi les obres que fan soroll passades les onze de la nit

Davant l’incompliment, durant la última nit, d’aquest aspecte de la Declaració d’Impacte Ambiental, l’Ajuntament ha emès una ordre de cessament de qualsevol treball en horari nocturn a l’entorn dels nuclis habitats.

dimecres, 25 abril, 2007 - 16:45

L’Ajuntament del Prat de Llobregat ha comunicat a la direcció de les obres de la Línia d’Alta Velocitat Madrid – Barcelona - Figueres, tram Sant Boi de Llobregat - l’Hospitalet, que afecta al Prat de Llobregat, que no estan permeses les obres que produeixen sorolls a partir de les 11 h de la nit.

En la darrera nit han hagut queixes veïnals pels sorolls nocturns, produïts amb motiu de les obres de la clava dels pilots de percussió per a la instal·lació de la zona d’empenta del nou viaducte de l’AVE sobre el riu.

Aquests sorolls no es poden permetre, d’acord amb les directrius de la Declaració d’Impacte Ambiental de les obres, així com també d’acord amb les ordenances municipals que regulen els sorolls nocturns. L’activitat de les obres s’ha de regular entre les 7 h del matí i les 11 h de la nit.

En aquest sentit s’ha fet lliurament al director de les obres del AVE al Prat i a l’empresa constructora Corviam-Corsan, d’un decret del Tinent d’Alcalde d’Urbanisme i Territori, que ordena el cessament de qualsevol treball en horari nocturn a l’entorn de nuclis habitats, alhora que adverteix de l’adopció de les mesures necessàries per a garantir l’efectiu compliment del cessament dels treballs en horari nocturn.

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 26 juliol, 2021 - 13:00

Campanya informativa de la Policia local sobre els consells de seguretat al domicili durant l’estiu

La coordinació dels cossos policials va contribuir a la reducció d’un 53%...
Fotografia de grup dels i les artistes que han participat en l'acció, amb l'alcalde Lluís Mijoler i altres regidores i regidors, davant d'un dels deu plafons.

dissabte, 24 juliol, 2021 - 13:00

Obres artístiques de gran format, a favor de preservar el delta i en contra d’ampliar l’aeroport, es poden veure al Camí de la Platja del Prat

L’Ajuntament del Prat i l’entitat artística Atòmica organitzen conjuntament...
Avinguda de la Verge de Montserrat

divendres, 23 juliol, 2021 - 13:30

Nou tractament fitosanitari a l’arbrat de la ciutat

Durant la setmana que ve, en horari nocturn, es realitzaran desinfeccions...