Esteu aquí

L’Ajuntament estrena un espai web de participació ciutadana

Per conèixer els diferents processos i òrgans participatius

Un dels processos oberts actualment és el dels pressupostos participatius.

dijous, 6 juliol, 2017 - 12:15

L’Ajuntament ha estrenat un nou espai web de participació ciutadana, on la ciutadania pot informar-se sobre els diversos òrgans de participació, així com dels processos que es desenvolupen a la ciutat i participar-hi. 

En aquest espai, entitats i associacions també tenen el seu lloc, amb la voluntat de fer-les visibles i posar en valor les seva feina i activitats. També hi ha un espai destinat al portal de bon govern i transparència.

El nou web de participació de l’Ajuntament és una eina municipal posada al servei de la ciutadania per donar a conéixer els espais de debat i disseny col·lectiu existents a la ciutat, així com els processos participatius que es generen. 

Processos participatius oberts

Dilluns passat es van posar en marxa els primers pressupostos participatius de la ciutat, els pressupostos participatius, un mecanisme a través del qual la ciutadania pot proposar i decidir actuacions de manteniment de l’espai públic, per valor d’un milió d’euros anual, fins a 2019, que ha de realitzar l’Ajuntament. 

D’altra banda, al setembre, s’obrirà un procés participatiu amb les entitats i associacions de la ciutat inscrites a la 15a Mostra d’Entitats per dissenyar-ne conjuntament els nous espais, aprofitant la seva nova ubicació a la Granja de la Ricarda. 
 

Compartir