Esteu aquí

L’Ajuntament estrena un espai web de participació ciutadana

Per conèixer els diferents processos i òrgans participatius

Un dels processos oberts actualment és el dels pressupostos participatius.

dijous, 6 juliol, 2017 - 12:15

L’Ajuntament ha estrenat un nou espai web de participació ciutadana, on la ciutadania pot informar-se sobre els diversos òrgans de participació, així com dels processos que es desenvolupen a la ciutat i participar-hi. 

En aquest espai, entitats i associacions també tenen el seu lloc, amb la voluntat de fer-les visibles i posar en valor les seva feina i activitats. També hi ha un espai destinat al portal de bon govern i transparència.

El nou web de participació de l’Ajuntament és una eina municipal posada al servei de la ciutadania per donar a conéixer els espais de debat i disseny col·lectiu existents a la ciutat, així com els processos participatius que es generen. 

Processos participatius oberts

Dilluns passat es van posar en marxa els primers pressupostos participatius de la ciutat, els pressupostos participatius, un mecanisme a través del qual la ciutadania pot proposar i decidir actuacions de manteniment de l’espai públic, per valor d’un milió d’euros anual, fins a 2019, que ha de realitzar l’Ajuntament. 

D’altra banda, al setembre, s’obrirà un procés participatiu amb les entitats i associacions de la ciutat inscrites a la 15a Mostra d’Entitats per dissenyar-ne conjuntament els nous espais, aprofitant la seva nova ubicació a la Granja de la Ricarda. 
 

Compartir

Noticies relacionades

Taula Reconstruccio

dijous, 23 juny, 2022 - 10:45

L’Ajuntament i els agents socials del Prat han executat el 94% de l’estratègia local per fer front a l’impacte de la covid acordada fa dos anys

La Taula de reconstrucció del Prat, integrada pels principals agents socials,...

dimecres, 22 juny, 2022 - 12:30

El grup “L’art de cuidar” descobreix la història de les dones de la Barcelona rebel

El passat mes de febrer es va crear “L’art de cuidar”. Un grup de dones que va sorgir d’un espai ...

dimarts, 21 juny, 2022 - 09:30

Benestar animal durant les festes i revetlles

Compartim alguns consells i precaucions a tenir en compte per garantir el...