Esteu aquí

L’Ajuntament encarrega una enquesta sobre les condicions de vida de la població a causa de la covid

Els resultats de l'estudi aportaran orientacions i línies estratègiques d'actuació per donar suport a la presa de decisions clau en l’àmbit social

divendres, 13 novembre, 2020 - 09:30

A partir de la setmana vinent, per encàrrec del Servei d’Acció Social de l’Ajuntament del Prat, l’empresa D’EP Institut durà a terme una enquesta a la ciutadania per conèixer les condicions de vida de la població i com ens està afectant la situació excepcional que estem vivint a causa de la pandèmia de covid-19.

Es faran un total de 600 entrevistes telefòniques que preguntaran aspectes com la situació laboral, la satisfacció amb l’habitatge, la percepció sobre la pròpia salut o altres factors de risc d’exclusió social com la solitud no desitjada.

A principis de 2020 ja es va fer una enquesta en aquest sentit, i aquesta nova servirà per comparar resultats i veure els canvis produïts al llarg de 2020, amb els efectes de la covid-19 arreu, que han provocat un sotrac sanitari, econòmic i social molt important.

Els resultats de l'estudi aportaran orientacions i línies estratègiques d'actuació per donar suport a la presa de decisions clau en l’àmbit social. L'Ajuntament vol agrair per endavant la col·laboració de totes aquelles persones que siguin enquestades.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 1 desembre, 2020 - 10:30

El Servei de Bon Veïnatge i Convivència torna a la ràdio per explicar què són els acords de convivència

Us heu aturat mai a reflexionar sobre què és la convivència i com és a la...

dimarts, 1 desembre, 2020 - 09:45

La cursa solidària del Rotary recull més de 9.000 € per als infants amb càncer

Més de 1.100 pratencs i pratenques han comprat els dorsals

dimarts, 1 desembre, 2020 - 08:45

1 de desembre, Dia Mundial de la Sida

“Compartim compromisos i respostes”, lema d'enguany