Esteu aquí

L'Ajuntament destina prop de 80.000 € anuals a la promoció de la salut

Amb activitats dirigides a tota la població, amb especial atenció als escolars

Activitat educativa relacionada amb l'alimentació saludable

dilluns, 8 maig, 2017 - 11:15

L'Ajuntament del Prat, a través de la regidoria de Salut Pública i Consum, destina gairebé 80.000 € anuals a la promoció de la salut entre la població, amb especial atenció als escolars.

Activitats educatives

La part principal d'aquest pressupost es destina al catàleg d'activitats educatives que l'Ajuntament proposa a les escoles i instituts de la ciutat. De fet, la regidoria de Salut Pública i Consum és la que ofereix un nombre més elevat d'activitats, degut a l'interès que els centres educatius demostren any rere any per les seves propostes.

Així, s’ofereixen activitats relacionades amb temes com el desenvolupament personal (autoestima, benestar emocional, assertivitat...), alimentació saludable, higiene postural, conductes addictives, sexualitat, primers auxilis, consum, tinença responsable d’animals... Totes aquestes activitats sumaran aquest curs un total de 961 hores destinades a escolars des d’educació infantil fins a 2n de batxillerat.

Col·laboració amb entitats

D'altra banda, normalment en col·laboració amb entitats o col·lectius, la regidoria de Salut Pública organitza activitats de difusió amb motiu de la celebració de dies mundials: càncer, alzheimer, VIH/sida, malalties reumatològiques, malalties del ronyó, salut mental... Aquestes activitats poden ser campanyes, conferències, taules informatives, exposicions, seminaris, jornades...

Compartir

Noticies relacionades

Accessibilitat contenidors

dilluns, 12 abril, 2021 - 13:00

Més de 80 actuacions per millorar l’accessibilitat de contenidors i parades d’autobús

Principalment, es taparan escocells als arbres de la via pública que...

dilluns, 12 abril, 2021 - 10:45

Només dos grups bombolla escolars confinats al Prat

A partir de la informació que la Generalitat posa a disposició a través de l’eina informàtica Traçacovid sobre els casos covid-19 als centres educatius d...

dilluns, 12 abril, 2021 - 09:45

Comença la fase de votacions dels pressupostos participatius

Del 12 d'abril al 2 de maig