Esteu aquí

L'Ajuntament demana a Renfe que millori la informació als usuaris

L’alcalde Lluís Tejedor gestiona amb el gerent de rodalia de Renfe a Catalunya, Miguel Ángel Remacha, que es completi tot l’operatiu de l’estació, com ara els panells informatius i la megafonia.

dimecres, 18 abril, 2007 - 14:00

Tot i que està en servei des del 24 de març passat, l’estació de rodalia de Renfe a la nostra ciutat encara presenta alguns dèficits en el servei que ofereix als usuaris.

Així, encara resta pendent la instal·lació de panells informatius sobre l’arribada dels trens, així com el servei d’informació per megafonia.

Així mateix, encara falten per acabar algunes obres i instal·lacions menors, mentre que altres, com les escales mecàniques, no sempre funcionen de manera satisfactòria.

És per això que l’alcalde del Prat, Lluís Tejedor, està gestionant amb els responsables de Renfe que es completin i es posin en marxa els serveis que falten, alguns dels quals pendents per manca de personal.

Tejedor també reclama a Renfe la millora del propi servei ferroviari, afectat darrerament per incidències i desajustos en la freqüència de pas dels trens, fet que dificulta la mobilitat dels usuaris.

Segons dades de la companyia ferroviària, unes 9.000 persones fan servir a diari l’estació del Prat, un número semblant a les que fan servir la de l’aeroport.

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 26 juliol, 2021 - 13:00

Campanya informativa de la Policia local sobre els consells de seguretat al domicili durant l’estiu

La coordinació dels cossos policials va contribuir a la reducció d’un 53%...
Fotografia de grup dels i les artistes que han participat en l'acció, amb l'alcalde Lluís Mijoler i altres regidores i regidors, davant d'un dels deu plafons.

dissabte, 24 juliol, 2021 - 13:00

Obres artístiques de gran format, a favor de preservar el delta i en contra d’ampliar l’aeroport, es poden veure al Camí de la Platja del Prat

L’Ajuntament del Prat i l’entitat artística Atòmica organitzen conjuntament...
Avinguda de la Verge de Montserrat

divendres, 23 juliol, 2021 - 13:30

Nou tractament fitosanitari a l’arbrat de la ciutat

Durant la setmana que ve, en horari nocturn, es realitzaran desinfeccions...