Esteu aquí

L’Ajuntament del Prat s’adhereix a la campanya del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament en defensa de la cooperació municipalista

dijous, 6 maig, 2021 - 12:15

L’Ajuntament del Prat s’adhereix a la campanya dels Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, organització de la qual és soci, per reforçar la importància de la cooperació municipalista. Aquesta campanya pretén donar suport als ajuntaments de tot el territori en la defensa dels seus programes de cooperació i d’ajuda internacional.

La campanya s’allargarà fins al mes d’octubre i vol visualitzar els eixos més estratègics de treball de la cooperació: la discriminació de gènere, l’emergència climàtica, la salut, el refugi i l’educació.

També pretén evidenciar la importància de la cooperació entre països, per tal d’aconseguir un món més just, amb menys desigualtats i on el respecte dels drets humans sigui el camí que ha de guiar les actuacions de les persones a nivell individual i com a societat .

Eixos en marxa

El primer eix de la campanya tracta sobre la discriminació de gènere i com la lluita contra aquesta xacra des del nostre municipi, pot crear xarxes de cooperació internacionals. Una societat basada en la igualtat podrà ajudar a transmetre els seus valors més enllà de les seves fronteres.

El segon eix gira entorn a l’emergència climàtica i com aquest fenomen augmenta la vulnerabilitat de moltes comunitats arreu del món. La conscienciació i la posada en marxa de mesures mediambientals pot aconseguir disminuir la pressió sobre les societats amb menys recursos per tal de no abocar-les a la seva desaparició.

Podeu consultar tota la informació del projecte al web del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament o les xarxes socials a través del hashtag #DefensaLaCooperacio.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 23 setembre, 2021 - 15:15

Èxit de participació a la 18a Trobada de Dones

El nou format fa créixer l’afluència de públic notablement

dijous, 23 setembre, 2021 - 11:30

Lliurats els premis del IV Certamen Fotogràfic Josep Raduà i Torres

Organitzat per l'Associació Gastronòmica i Cultural Les Escarxofes del Prat

dimecres, 22 setembre, 2021 - 13:15

Es reprèn el club de lectura “Grans lectors”

En cas d’haver-hi més persones interessades està previst l’obertura d’un nou...