Esteu aquí

L’Ajuntament del Prat realitza tasques d’adequació i manteniment a diferents equipaments municipals per al tractament de la legionel·la

divendres, 21 gener, 2022 - 10:45

L’Ajuntament del Prat ha fet una revisió i tractament a diferents edificis municipals a fi d’evitar l’aparició i proliferació de la legionel·la. Els equipaments revisats han sigut els centres educatius Jaume Balmes, Joan Maragall, Pepa Colomer, Josep Tarradellas, Escola del Parc, Jacint Verdaguer, Ramon Llull, Sant Jaume, Bernat Metge, Institut Escola del Prat, Can Rigol, Charles Darwin i Galileo Galilei, les escoles Bressol el Cabusset, La Granota, La Blaveta i Sol Solet i l’edifici de Rubricatus.

Aquesta intervenció consisteix en analitzar el risc contra la legionel·la en les instal·lacions d’aigua freda i calenta, sobretot, anul·lar riscos d’estancament a llocs on la temperatura de l’aigua sigui inferior a 50 ºC.

Aquest seguit d’actualitzacions i reformes als diferents equipaments municipals, ha rebut el finançament de la Diputació de Barcelona a través del Fons incondicional d'inversió del Programa general d'Inversions (PGI), que pertany al Pla de Concertació de la Xarxa de Governs Locals 2020-2023.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 29 novembre, 2023 - 12:30

Explorant els misteris dels mars i els oceans a Investiguem, inventem

Des del projecte en xarxa ens submergim en l’univers de la ciència oceànica a...

dimecres, 29 novembre, 2023 - 11:45

El Praticipa està de celebració: per molts anys, potablaves!

El joc participatiu de la Mostra d’Entitats posarà a prova a infants i...

dimarts, 28 novembre, 2023 - 12:45

Neix “El món a 150 cm”, el pòdcast comunitari dels infants del Prat

Diumenge al matí s’enregistrarà el primer programa en el marc de la 50a Fira...