Esteu aquí

L’Ajuntament del Prat realitza tasques d’adequació i manteniment a diferents equipaments municipals per al tractament de la legionel·la

divendres, 21 gener, 2022 - 10:45

L’Ajuntament del Prat ha fet una revisió i tractament a diferents edificis municipals a fi d’evitar l’aparició i proliferació de la legionel·la. Els equipaments revisats han sigut els centres educatius Jaume Balmes, Joan Maragall, Pepa Colomer, Josep Tarradellas, Escola del Parc, Jacint Verdaguer, Ramon Llull, Sant Jaume, Bernat Metge, Institut Escola del Prat, Can Rigol, Charles Darwin i Galileo Galilei, les escoles Bressol el Cabusset, La Granota, La Blaveta i Sol Solet i l’edifici de Rubricatus.

Aquesta intervenció consisteix en analitzar el risc contra la legionel·la en les instal·lacions d’aigua freda i calenta, sobretot, anul·lar riscos d’estancament a llocs on la temperatura de l’aigua sigui inferior a 50 ºC.

Aquest seguit d’actualitzacions i reformes als diferents equipaments municipals, ha rebut el finançament de la Diputació de Barcelona a través del Fons incondicional d'inversió del Programa general d'Inversions (PGI), que pertany al Pla de Concertació de la Xarxa de Governs Locals 2020-2023.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 27 setembre, 2022 - 13:00

Aquest dijous, nova edició de la lliçó inaugural pel curs escolar 2022-2023

La Begoña Román serà l'encarregada de la ponència

dijous, 22 setembre, 2022 - 13:30

La Festa Major comptarà de nou amb un Punt lila

El Punt Lila compartirà carpa amb Infoconsums, un espai dedicat a informar...

dimecres, 21 setembre, 2022 - 13:00

La tornada de la tradicional paella de la gent gran aplega a més d’un miler de persones

El passat 20 de setembre, el Parc Nou va acollir la tornada de la paella de la gent gran. Després ...