Esteu aquí

L’Ajuntament del Prat realitza tasques d’adequació i manteniment a diferents equipaments municipals per al tractament de la legionel·la

divendres, 21 gener, 2022 - 10:45

L’Ajuntament del Prat ha fet una revisió i tractament a diferents edificis municipals a fi d’evitar l’aparició i proliferació de la legionel·la. Els equipaments revisats han sigut els centres educatius Jaume Balmes, Joan Maragall, Pepa Colomer, Josep Tarradellas, Escola del Parc, Jacint Verdaguer, Ramon Llull, Sant Jaume, Bernat Metge, Institut Escola del Prat, Can Rigol, Charles Darwin i Galileo Galilei, les escoles Bressol el Cabusset, La Granota, La Blaveta i Sol Solet i l’edifici de Rubricatus.

Aquesta intervenció consisteix en analitzar el risc contra la legionel·la en les instal·lacions d’aigua freda i calenta, sobretot, anul·lar riscos d’estancament a llocs on la temperatura de l’aigua sigui inferior a 50 ºC.

Aquest seguit d’actualitzacions i reformes als diferents equipaments municipals, ha rebut el finançament de la Diputació de Barcelona a través del Fons incondicional d'inversió del Programa general d'Inversions (PGI), que pertany al Pla de Concertació de la Xarxa de Governs Locals 2020-2023.

Compartir

Noticies relacionades

platja prat regressio (maig 2022)

dijous, 26 maig, 2022 - 14:00

L’alcalde del Prat lamenta la greu situació del litoral deltaic i reclama mesures estructurals a l’Estat i a la Generalitat per fer-hi front

Des de la platja de Can Camins del Prat, l’alcalde del Prat, Lluís Mijoler,...
Castella

dijous, 26 maig, 2022 - 14:00

Nova trobada veïnal per explicar obres a la ciutat

L’Ajuntament ha donat tots els detalls dels dissenys de dos trams dels...

dimecres, 25 maig, 2022 - 14:00

La revista Viure+ del mes de maig, ja al carrer

Una publicació elaborada i destinada a les persones grans del municipi, amb...