Esteu aquí

L'Ajuntament del Prat participa en un acte de Ciutats Acollidores d'Amnistia Internacional

Denuncien que el Govern d’Espanya es va comprometre a donar asil a 17.337 persones, de les quals amb prou feines n’han arribat 900

Pilar Eslava i Anna Martín, a l'esquerra, durant l'acte celebrat a Sant Boi.

Pilar Eslava i Anna Martín, a l'esquerra, durant l'acte celebrat a Sant Boi.

dilluns, 6 març, 2017 - 12:15

L'ONG Amnistia Internacional va organitzar divendres passat a les 17 h un acte, simultani a tot l'Estat espanyol, amb el lema "La inauguració d'una ciutat acollidora amb les persones refugiades".

L'acte del Baix Llobregat es va celebrar a les portes de la Casa de la Vila de Sant Boi, i en representació de l'Ajuntament del Prat hi va intervenir la regidora d'Igualtat, Joventut i Solidaritat, Anna Martín, que hi va anar acompanyada per la tinenta d'alcalde d'Igualtat i Drets Socials, Pilar Eslava. També hi van ser presents altres alcaldes i alcaldesses i regidors i regidores de diferents municipis de la comarca, així com ciutadans i ciutadanes i representants de diverses entitats. 

L'acte volia denunciar el fet que el Govern d’Espanya es va comprometre a donar asil a 17.337 persones, de les quals amb prou feines n’han arribat 900. A aquest ritme, no s'haurà complert aquest compromís fins al 2025. Segons Amnistia Internacional, "el procés pot accelerar-se considerablement si cada ciutat i cada poble fa públic el nombre de places que és capaç d’oferir a persones refugiades, cobrint totes seves necessitats (habitatge, atenció sanitària i psicològica, educació per a nenes i nens, etc.)."

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 22 octubre, 2021 - 13:15

El Consell de Dones perfila la campanya del proper 25N

Es preveu una vintena d’activitats de sensibilització

dijous, 21 octubre, 2021 - 13:00

S’inicia la campanya “Per a un món millor, defensem la cooperació”

Impulsada pel Programa Municipal de Cooperació, Justícia, Pau i Drets Humans...
DigiGresca

dimecres, 20 octubre, 2021 - 12:45

Tret de sortida a la Digigresca, per commemorar el Dia Internacional de la Persona Voluntària

Un projecte creat per joves amb l’objectiu d’apropar-los al Voluntariat