Esteu aquí

L’Ajuntament coordina l'entrega de 40 llits a una nova unitat de l’Hospital de Bellvitge per atendre persones malaltes de coronavirus

El consistori ha gestionat la cessió dels llits per part de diversos hotels del Prat i el seu trasllat al centre hospitalari de referència a la ciutat

Llits hotels Prat hospital Bellvitge

dimecres, 25 març, 2020 - 19:15

L'hospital de Bellvitge, el centre de referència de la ciutat del Prat, compta des d'aquest dimecres amb 40 llits extra gràcies a la gestió de l'Ajuntament del Prat, que ha coordinat la cessió d'aquests llits per part de diversos hotels del Prat i el seu trasllat a Bellvitge. El consistori vol agrair totes les persones i entitats implicades en aquesta operació.

A l'hospital, aquesta quarantena de llits mobilitzats pel consistori engruixiran la nova unitat assistencial que s'està muntant al vestíbul de l'edifici de consultes externes. Amb aquest nou espai, l'Hospital de Bellvitge busca guanyar capacitat per atendre persones malaltes en l'actual context d'epidèmia de coronavirus, en el qual és fonamental reforçar la capacitat d'atenció de la sanitat pública a les persones malaltes.

L'Ajuntament ha aconseguit la cessió de 26 llits per part del Barcelona Airport Hotel, vuit per part del Hotel Tryp Barcelona Aeropuerto i sis de l'Hotel Ciutat del Prat, i ha coordinat el transport a l'Hospital de Bellvitge, que ha realitzat l'empresa local Transcity Mudanzas.

Els llits han estat recepcionats a l'Hospital de Bellvitge per la seva directora Cristina Capdevila, i el Subdirector Jordi Gascon.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 23 novembre, 2021 - 12:00

2 grups bombolla escolars confinats al Prat

A la ciutat no hi ha cap centre educatiu tancat

divendres, 15 octubre, 2021 - 08:15

L’Hospital de Bellvitge amplia l’horari de visites

Continua sense estar permesa la visita a pacients amb covid-19, amb algunes...
30è concurs fotogràfic Delta del Llobregat

dimecres, 13 octubre, 2021 - 11:45

Últimes setmanes per participar al 30è Concurs Delta del Llobregat

Es poden enviar fotografies fins al 31 d’octubre