Esteu aquí

L’Ajuntament coordina l'entrega de 40 llits a una nova unitat de l’Hospital de Bellvitge per atendre persones malaltes de coronavirus

El consistori ha gestionat la cessió dels llits per part de diversos hotels del Prat i el seu trasllat al centre hospitalari de referència a la ciutat

Llits hotels Prat hospital Bellvitge

dimecres, 25 març, 2020 - 19:15

L'hospital de Bellvitge, el centre de referència de la ciutat del Prat, compta des d'aquest dimecres amb 40 llits extra gràcies a la gestió de l'Ajuntament del Prat, que ha coordinat la cessió d'aquests llits per part de diversos hotels del Prat i el seu trasllat a Bellvitge. El consistori vol agrair totes les persones i entitats implicades en aquesta operació.

A l'hospital, aquesta quarantena de llits mobilitzats pel consistori engruixiran la nova unitat assistencial que s'està muntant al vestíbul de l'edifici de consultes externes. Amb aquest nou espai, l'Hospital de Bellvitge busca guanyar capacitat per atendre persones malaltes en l'actual context d'epidèmia de coronavirus, en el qual és fonamental reforçar la capacitat d'atenció de la sanitat pública a les persones malaltes.

L'Ajuntament ha aconseguit la cessió de 26 llits per part del Barcelona Airport Hotel, vuit per part del Hotel Tryp Barcelona Aeropuerto i sis de l'Hotel Ciutat del Prat, i ha coordinat el transport a l'Hospital de Bellvitge, que ha realitzat l'empresa local Transcity Mudanzas.

Els llits han estat recepcionats a l'Hospital de Bellvitge per la seva directora Cristina Capdevila, i el Subdirector Jordi Gascon.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 3 abril, 2020 - 10:30

L'Ajuntament canalitza les donacions de material sanitari de persones, entitats i empreses

A través de dos correus electrònics o trucant al telèfon 933 790 050

divendres, 3 abril, 2020 - 09:15

El Fòrum "Ciutat del Prat" destaca enguany 11 treballs de recerca de batxillerat

Degut al context actual de confinament general no s'ha pogut celebrar la...

divendres, 3 abril, 2020 - 09:00

El Servei de Mediació Ciutadana de l'Ajuntament ens dona pautes per millorar la convivència

Comunicar-nos de forma positiva és un dels millors recursos que tenim per...