Esteu aquí

L’Ajuntament contracta 12 joves a través del programa FPO Dual

Mentre adquireixen experiència laboral, es formaran en Programació Python i Sistemes Microinformàtics

dijous, 26 gener, 2023 - 11:30

L’Ajuntament del Prat ha contractat a 12 joves del municipi a través del programa FPO Dual, impulsat i finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). L’objectiu d’aquest programa és que joves d’entre 16 i 29 anys sense estudis post-obligatoris es formin al mateix temps que adquireixen experiència laboral.

En aquest cas, els 12 joves, que han signat un contracte de 12 mesos de duració, es formaran en Programació Python i Sistemes Microinformàtics. En el marc del programa, simularan una start-up que donarà suport al departament de SITIC de l’Ajuntament. Quan acabin, rebran un certificat de professionalitat de nivell 2.

Aquesta és la segona edició del programa FPO Dual a l’ajuntament. El 2022 es va contractar 14 joves que, en el seu cas, han desenvolupat tasques administratives mentre han rebut formació com auxiliars administratius. Cristian Caballero, un dels joves contractats en la primera edició, valora que “és una molt bona oportunitat per aprendre mentre treballes i a més t’ho passes bé amb gent de la teva edat”.

El Prat aposta per la FP

El consistori està apostant de forma decidida i ferma per la formació professional (FP) i no només amb aquest programa. El passat 17 de febrer es va celebrar una nova sessió del consell de la FP, el qual té com a objectiu fomentar aquesta formació i la plena inserció laboral i professional del jovent de la ciutat.

Compartir

Noticies relacionades

centric_connexions_2023_cloenda

dimecres, 29 març, 2023 - 15:30

Punt i final a una nova edició de Connexions

El Cèntric acull la cloenda del projecte en un acte que ha reunit alumnat,...

dimecres, 29 març, 2023 - 14:30

La 25a edició de la Jornada d’Orientació Acadèmica i Professional aplega més de 250 estudiants

El programa contempla presentacions d’estudis, l’Espai Fira i el Punt d...

dimecres, 29 març, 2023 - 09:45

Èxit de participació a la Nit de Tapes del Mercat Municipal

El passat dissabte 25 de març, la ciutadania va poder gaudir d’una jornada...