Esteu aquí

L’Ajuntament atorgarà 68 beques d’ajut als estudis superiors

Per a estudiants de cicles formatius de grau superior, estudis universitaris, postgraus i màsters universitaris

dijous, 10 desembre, 2020 - 11:30

L’Ajuntament atorgarà pròximament 68 beques ajut als estudis superiors. La convocatòria, que s’ofereix enguany per cinquè any consecutiu, té com a objectiu ajudar els diferents estudiants de la ciutat a costejar les despeses en matrícula, transport o material.

S’hi han presentat 145 sol·licituds, de les quals s’han desestimat 77 degut a l’incompliment dels criteris establerts a les bases. Tot i així, aquelles persones a qui se’ls ha denegat la beca tenen ja a la seva disposició tota la informació per recórrer la decisió de la comissió avaluadora.

A falta de la justificació de les despeses d’un nombre mínim de casos, està previst que els i les estudiants puguin començar a rebre els ajuts durant el primer trimestre del 2021. La data màxima per justificar les despeseses és el proper 18 de desembre telemàticament a través de de la Sol·licitud general de la Seu Electrònica de l’Ajuntament, o bé presencialment a l’OIAC demanant cita prèvia.

Novetat d'enguany

Com a novetat aquest any s’ha obert un espai al web municipal on es pot consultar la resolució de les sol·licituds. Per tal de fer-ho, cal introduir el NIF o NIE i el número d’expedient que rebrà la persona sol·licitant a la notificació per SMS.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 3 desembre, 2021 - 11:00

Al Prat recuperem els vincles! En marxa el projecte Nodum

La situació de pandèmia ha afectat de diverses maneres la vida de les persones. Als centres educatius els períodes de confinament i les mesures der...

divendres, 3 desembre, 2021 - 10:00

Obligatori des d'avui mostrar el certificat covid per accedir a l'interior de restaurants, gimnasos i residències de gent gran

Fins ara, ja era necessari per accedir a sales d’oci i a bars i restaurants...

dijous, 2 desembre, 2021 - 16:00

Converses literàries engega el curs amb contes dins i fora de les aules

Es reprenen les activitats familiars En el marc del projecte Converses literàries del programa Interseccions, di...