Esteu aquí

L’Ajuntament atorgarà 68 beques d’ajut als estudis superiors

Per a estudiants de cicles formatius de grau superior, estudis universitaris, postgraus i màsters universitaris

dijous, 10 desembre, 2020 - 11:30

L’Ajuntament atorgarà pròximament 68 beques ajut als estudis superiors. La convocatòria, que s’ofereix enguany per cinquè any consecutiu, té com a objectiu ajudar els diferents estudiants de la ciutat a costejar les despeses en matrícula, transport o material.

S’hi han presentat 145 sol·licituds, de les quals s’han desestimat 77 degut a l’incompliment dels criteris establerts a les bases. Tot i així, aquelles persones a qui se’ls ha denegat la beca tenen ja a la seva disposició tota la informació per recórrer la decisió de la comissió avaluadora.

A falta de la justificació de les despeses d’un nombre mínim de casos, està previst que els i les estudiants puguin començar a rebre els ajuts durant el primer trimestre del 2021. La data màxima per justificar les despeseses és el proper 18 de desembre telemàticament a través de de la Sol·licitud general de la Seu Electrònica de l’Ajuntament, o bé presencialment a l’OIAC demanant cita prèvia.

Novetat d'enguany

Com a novetat aquest any s’ha obert un espai al web municipal on es pot consultar la resolució de les sol·licituds. Per tal de fer-ho, cal introduir el NIF o NIE i el número d’expedient que rebrà la persona sol·licitant a la notificació per SMS.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 18 maig, 2021 - 15:00

Finalitza el "Ribera Talent" amb la participació i el talent del jovent de la ciutat

El divendres es van lliurar els premis als vídeos guanyadors en un acte...

dilluns, 17 maig, 2021 - 12:30

Avui 17 de maig, Dia Internacional contra la LGTBIfòbia

Per primera vegada es commemora al Prat, el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia. Un dia que té lloc cada 17 de maig i que pretén donar suport i...
Manifest Consell Infants Dia Mundial contra LGTBIfobia

dilluns, 17 maig, 2021 - 12:15

Prop de 30 nens i nenes han treballat durant dos cursos el respecte a la diversitat sexual, afectiva i de gènere, al Consell dels Infants del Prat

Els nens i nenes del Consell dels Infants s’han encarregat d’elaborar el...