Esteu aquí

L'Ajuntament ajuda les entitats a millorar els seus projectes de subvencions

A finals d’aquest mes es preveu la publicació de la convocatòria de subvencions per a aquest any

dimecres, 6 febrer, 2019 - 13:30

El proper dilluns 11 a la tarda, al Centre Cívic Jardins de la Pau, tindrà lloc un taller de redacció de projectes per a subvencions per a entitats, organitzat pel Servei d’Assessorament i Formació a Entitats.

Aquest taller, que forma part de les formacions d’hivern per a entitats, té com a objectiu dotar les entitats de les eines suficients per a elaborar els millors projectes de cara la recerca de finançament a través de la sol·licitud de subvencions municipals.

Les inscripcions ja es poden realitzar, presencialment a les Cases d’en Puig, telefònicament a través del tel. 93 370 00 50 ext. 5600 o a través del correu electrònic entitats@elprat.cat.  

Propera convocatòria de subvencions

A finals d’aquest mes es preveu la publicació de la convocatòria de subvencions per a entitats, corresponent a l'any 2019.

En aquest sentit, aquesta tarda, a les 18.30 h, també al Centre Cívic Jardins de la Pau, tindrà lloc l’explicació de les bases de les subvencions d'Igualtat, Gent gran, Persones amb discapacitat, Justícia Global i Drets Humans i Participació.

Suport individualitzat

A banda de les formacions, el Servei d’Assessorament i Formació a Entitats ofereix suport i acompanyament a les entitats en les seves gestions.
 

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 30 juliol, 2019 - 12:30

Infants sahrahuís passen les vacances d'estiu amb famílies del Prat

Tres nenes del campament de persones refugiades de Tindouf, al desert algerià...

dimarts, 30 juliol, 2019 - 09:45

L'Ajuntament destina 239.000 € a ajuts per a activitats extraescolars

El curs vinent se'n beneficiaran més de 1.400 alumnes de famílies amb...

dilluns, 29 juliol, 2019 - 11:45

17a Mostra d’Entitats, comencem a construir plegades!

Durant el mes de juliol s’han formalitzat les inscripcions per participar a la 17a Mostra d’Entitats, que tindrà lloc durant els dies 13, 14 i 15 de desembre,...