Esteu aquí

L'aigua de la platja del Prat continua sent d'una qualitat excel·lent per al bany aquest mes de juliol

Cada 15 dies, l'Agència Catalana de l'Aigua realitza aquestes analítiques per comprovar el bon estat i salubritat de l'aigua del mar.

divendres, 1 juliol, 2022 - 11:00

La segona analítica de l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) de la Generalitat d'aquesta temporada mostra que la qualitat de l'aigua de la platja del Prat és excel·lent per al bany.

L'analítica revela que la presència d'elements contaminants microbiològics a l'aigua és pràcticament inexistent i que la temperatura de l'aigua és de 24,3 graus.

Aquestes controls de la qualitat de l'aigua es fan quinzenalment durant la temporada de bany per assegurar el seu bon estat i salubritat, seguint els criteris marcats per la Unió Europea (a través de la  Directiva Europea 2006/7/CE). 

Pel que fa a la platja del Prat, també cal destacar que avui mateix han començat els treballs d'aportació de sorra per part del Port de Barcelona. Per qüestions administratives del Port de Barcelona, s'han endarrerit aquests treballs respecte a anys anteriors, però finalment la demora ha estat inferior a la prevista. 

 

Compartir

Noticies relacionades

Autopsia residus

dimecres, 23 novembre, 2022 - 19:00

Gairebé el 80% dels residus del contenidor gris són reciclables

Al Prat, durant aquests dies, celebrem la Setmana Europea de la Prevenció de...

divendres, 11 novembre, 2022 - 13:15

Estrenem una nova Jugateca!

El nou mòdul dedicat a l’educació ambiental està ubicat a la platja del Prat,...
Plaques fotovoltaiques

dimecres, 9 novembre, 2022 - 18:30

Recta final per posar en marxa la Comunitat d’Energia del Prat, que vol abastir tota la ciutat i esdevenir la més gran de l’Estat

El ple del Prat ha donat avui el tret de sortida per cercar socis per a la...