Esteu aquí

L'aigua de la platja del Prat continua sent d'una qualitat excel·lent per al bany aquest mes de juliol

Cada 15 dies, l'Agència Catalana de l'Aigua realitza aquestes analítiques per comprovar el bon estat i salubritat de l'aigua del mar.

divendres, 1 juliol, 2022 - 11:00

La segona analítica de l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) de la Generalitat d'aquesta temporada mostra que la qualitat de l'aigua de la platja del Prat és excel·lent per al bany.

L'analítica revela que la presència d'elements contaminants microbiològics a l'aigua és pràcticament inexistent i que la temperatura de l'aigua és de 24,3 graus.

Aquestes controls de la qualitat de l'aigua es fan quinzenalment durant la temporada de bany per assegurar el seu bon estat i salubritat, seguint els criteris marcats per la Unió Europea (a través de la  Directiva Europea 2006/7/CE). 

Pel que fa a la platja del Prat, també cal destacar que avui mateix han començat els treballs d'aportació de sorra per part del Port de Barcelona. Per qüestions administratives del Port de Barcelona, s'han endarrerit aquests treballs respecte a anys anteriors, però finalment la demora ha estat inferior a la prevista. 

 

Compartir

Noticies relacionades

Platja del Prat 2022

divendres, 29 juliol, 2022 - 14:30

La qualitat de l'aigua de la platja es manté excel·lent

Des del començament de la temporada les analítiques mostren el el bon estat i...

divendres, 29 juliol, 2022 - 13:15

El Corriol camanegre comença a recuperar la seva presència al Delta arran de les mesures de protecció dels hàbitats naturals

Enguany, ha augmentat lleugerament la població reproductora d’aquesta au, que...
Melo Prat

dijous, 28 juliol, 2022 - 11:00

La pagesia del Prat combina durant l’estiu el conreu de carxofes amb la collita de melons i d’altres productes de temporada

El meló és justament la fruita de temporada al Prat que protagonitza la...