Esteu aquí

Comença l’aportació de sorra a la platja

A causa d'aquesta intervenció, avui i demà es tancaran els accessos a la platja del 19 al 23. A partir de demà, hi haurà tancaments perimetrals per fer l'aportació i alliberant el màxim de platja possible per a l'us ciutadà.

Platja 2022

dimecres, 29 juny, 2022 - 10:00

Aquesta setmana comença l’aportació de sorra, unes setmanes abans del que estava previst i en unes dates totalment excepcionals. El Port de Barcelona, responsable d’aquesta aportació, s’ha endarrerit aquest any per qüestions administratives en la contractació. Ara, l’Ajuntament ha aconseguit que aquesta aportació de sorra es produeixi abans del que estava previst i 100.000 m3 de sorra, 20.000 m3 més dels que estaven planificats. Amb tot, el consistori encara reclama una solució estructural per a la constant pèrdua del litoral.

Per dur a terme aquestes feines, durant el dia d'avui i demà, es tancaran els accessos al litoral, des del 19 i fins el 23. A partir de dijous a la tarda, es faran tancaments puntuals i perimetrals amb cartells informatius per continuar les feines i s'alliberarà el màxim de sorra possible a l'ús de tothom. 

Els agents per a la convivència, a la platja

Tal com ja s’ha fet durant les darreres temporades de bany, l’equip d’agents per a la convivència també treballaran a l’espai de la platja. La seva missió serà informar sobre el funcionament de la platja així com els consells de prevenció i seguretat davant onades de calor o mal estat de la mar. Els podreu reconèixer perquè duen una samarreta identificativa.

 

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 1 desembre, 2022 - 13:30

La Fira Avícola del Prat unirà enguany la millor gastronomia de proximitat amb la defensa de la sostenibilitat social i ambiental

La Fira se celebra abans que en anys anteriors, del 2 al 4 de desembre
Taula pel Clima

dilluns, 28 novembre, 2022 - 22:00

Gairebé una trentena de persones participen a la Taula pel Clima

La trobada, que va tenir lloc a la Casa de l’Energia, va ser el punt d’inici...
Autopsia residus

dimecres, 23 novembre, 2022 - 19:00

Gairebé el 80% dels residus del contenidor gris són reciclables

Al Prat, durant aquests dies, celebrem la Setmana Europea de la Prevenció de...