Esteu aquí

L’agenda d’hivern s’omple de propostes per descobrir el territori pratenc

El Consorci dels Espais Naturals del Delta, amb la col·laboració de l'Ajuntament del Prat, programa activitats gratuïtes per als caps de setmana

Cal Tet

dijous, 24 gener, 2019 - 10:00

El Consorci dels Espais Naturals del Delta del Llobregat ha llançat una agenda d’hivern amb propostes diverses perquè tots els públics puguin gaudir del territori pratenc i aprendre sobre la seva singular biodiversitat. Totes les activitats són gratuïtes i es porten a terme generalment els diumenges al matí en dos grups, un que comença a les 10 h i un altre que ho fa a les 12 h.

Pineda de Can Camins

Les visites guiades a la pineda de Can Camins, una zona amb un estat de conservació de les comunitats vegetals excepcionalment bo i que destaca per la varietat d’orquídies i fongs que hi viuen, es faran el primer diumenge de cada mes a partir del 3 de febrer. Les persones interessades no han de fer inscripció, tan sols han de dirigir-se abans de l’hora d’inici al punt de trobada, l’Oficina de Turisme de Can Camins.

Espais Naturals del Riu

Pel que fa als Espais Naturals del Riu de Cal Tet, un indret privilegiat per la gran diversitat d’ambients naturals, des de prats humits pasturats per cavalls i estanys plens d’ànecs fins a pinedes litorals i platges naturals, s'hi faran visites guiades el segon i quart diumenge de cada mes a partir del 10 de febrer. Tampoc en aquest cas cal fer inscripció. Les persones interessades s’han de dirigir al punt d’informació dels Espais Naturals.

Carrabiners i Semàfor

Les jornades de descoberta de la Caserna dels Carrabiners i l’edifici del Semàfor, dues construccions històriques que parlen de contrabandistes i policies, de famílies vivint aïllades i dels efectes de la Guerra Civil, es faran el tercer diumenge de cada mes a partir del 17 de març. Per a qui vulgui conèixer-les, no cal inscripció prèvia a l’activitat. El punt de trobada és l’aparcament dels Espais Naturals.  

L'alba al delta

Per últim, el Consorci ofereix una proposta per explorar el territori des d’una altra vessant: la fotogràfica. Amb ‘L’alba al delta’, dissabte 16 de febrer, les persones participants podran conèixer i fins i tot retratar la fauna deltaica, especialment algunes espècies d’aus que són més actives les primeres hores del dia. El preu d’aquesta activitat és de 5€ i cal inscriure-s’hi trucant al 93 479 32 01 o enviant un correu a administracio@consorcidelta.org

Per a més informació sobre les diferents activitats, es pot visitar el web del Consorci dels Espais Naturals del Delta del Llobregat.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 26 juliol, 2022 - 15:00

La gastronomia i la natura de proximitat, protagonistes de la guia “L'Estiu al Baix Llobregat. Next Llobregat!”

Sota el títol “BenvinGUST!”, BCN Content Factory, amb la col·laboració del...

dijous, 21 juliol, 2022 - 10:30

Set empreses del Prat reben el segell Biosphere Sustainable Lifestyle pel seu compromís amb el turisme sostenible

Sis d’elles han renovat l’acreditació, mentre que una altra, el Cafè de L...

dimecres, 22 juny, 2022 - 11:45

A l’estiu, viu la natura al Prat!

El municipi ofereix un munt d’opcions per poder gaudir de la natura i...