Esteu aquí

L'activitat presencial torna a omplir de vida el Ribera!

El Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa reprèn l’atenció presencial i moltes de les activitats habituals a l’octubre

dimarts, 29 setembre, 2020 - 13:00

Els equipaments culturals de la ciutat han estat actius durant tots aquests mesos, adaptant-se i reinventant-se en aquests temps d’incertesa, per tal de mantenir el vincle amb el veïnat i continuar fent propostes culturals de forma compartida amb les entitats i grups del territori. A l’octubre, els Centres Cívics tornen a posar en marxa l’activitat presencial, amb protocols per optimitzar la convivència i l’ocupació segura de l’espai, i evitant factors de risc de propagació de la COVID.  La nostra il·lusió és tornar a gaudir la cultura i compartir-la en format presencial, fomentant com sempre els projectes col·laboratius i la participació ciutadana.

El Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa reprèn l’atenció presencial i moltes de les activitats habituals a l’octubre. L’horari d’atenció ciutadana a partir de l’1 d’octubre serà de dilluns a divendres de 9 a 14 h i de 16 a 20.30 h.

Treballem diàriament per oferir una tornada amb confiança, respectant les mesures preventives i els protocols sanitaris establerts. Els aforaments són reduïts, cal guardar la distància interpersonal d’un metre i mig, utilitzar gel hidroalcohòlic per mantenir les mans desinfectades, i portar posada en tot moment la mascareta. A més, els espais s’organitzaran per evitar acumulacions de gent, i per garantir la seva desinfecció i ventilació abans i després de cada ús.

Tornada d'activitats, entitats i grups habituals i oferta formativa de tardor

A partir de l’1 d’octubre les entitats i grups habituals tornaran a donar vida als espais del Ribera. Es posen en marxa projectes que es van haver d’aturar al març, com són L’Orquestra de Barri, el Klub Infantil Tecnològic i els espectacles familiars de circ. També iniciem nous espais participatius, com ara els Dilluns Digitals i el projecte “Gent de Barri”, guanyador de la beca Unzip 2020.

Un cop més podreu sumar-vos als cursos i tallers del Centre Cívic, on trobareu propostes de gastronomia, DIY (manualitats), arts en viu i cultura digital. Les inscripcions es faran en format online a partir del dilluns 5 d’octubre a les 16.30 h, i en cas que tingueu dubtes i necessiteu suport presencial, cal sol·licitar cita prèvia trucant o enviant un correu electrònic al Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa.

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 28 novembre, 2022 - 15:00

La ciutadania pratenca s’aplega per mostrar el seu rebuig contra les violències masclistes

El passat 25 de novembre van tenir lloc a la nostra ciutat diferents aplecs ciutadans per condem...

dijous, 24 novembre, 2022 - 11:30

Les participants del cicle 'En Femení' elaboren una pancarta amb motiu del 25N

Us convidem a portar-la plegades a l'acte central a la Plaça Catalunya, el...