Esteu aquí

L'accés als Espais Naturals del Riu en vehicle només es podrà fer pel camí de la Marina fins a final d'any

A causa de les obres de construcció d'un pont nou sobre el canal de la Bunyola.

dimarts, 9 octubre, 2007 - 14:05

Les obres d'eixamplament del canal de la Bunyola, a càrrec de l'Agència Catalana de l'Aigua, fan necessari l'enderroc del pont que creua el canal a l'alçada del camí de València i la construcció d'un de nou. Això fa que el principal accés als Espais Naturals del Riu (Cal Tet - Ca l'Arana) quedi tallat des d'ara i fins a final d'any.

Ara, l'únic camí possible per arribar-hi en vehicle és el de la Marina (continuació cap al mar del carrer de la Carretera de la Marina, amb origen a l'avinguda de l'Onze de Setembre).

Anant-hi amb cotxe, un cop arribats a la porta de fusta d’entrada als Espais Naturals, cal girar a la dreta i estacionar a l’aparcament senyalitzat obert fa uns mesos al costat del canal de la Bunyola.

Cal tenir en compte que el camí de la Marina és molt estret i els vehicles s’han de cedir el pas si es troben de front, per la qual cosa es recomana no utilitzar el vehicle privat i anar-hi a peu o amb bicicleta.

Accessos a peu
Si volem anar als Espais Naturals a peu, o amb bicicleta, podem fer-ho també pel camí de la Marina o, si ho preferim, un cop arribats al camí de València des de la carretera de la platja, seguim el camí de la Bunyola fins a trobar el pont del Moia i tot seguit, per l'itinerari 3, arribem a l'entrada dels Espais Naturals.

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 26 juliol, 2021 - 13:00

Campanya informativa de la Policia local sobre els consells de seguretat al domicili durant l’estiu

La coordinació dels cossos policials va contribuir a la reducció d’un 53%...
Fotografia de grup dels i les artistes que han participat en l'acció, amb l'alcalde Lluís Mijoler i altres regidores i regidors, davant d'un dels deu plafons.

dissabte, 24 juliol, 2021 - 13:00

Obres artístiques de gran format, a favor de preservar el delta i en contra d’ampliar l’aeroport, es poden veure al Camí de la Platja del Prat

L’Ajuntament del Prat i l’entitat artística Atòmica organitzen conjuntament...
Avinguda de la Verge de Montserrat

divendres, 23 juliol, 2021 - 13:30

Nou tractament fitosanitari a l’arbrat de la ciutat

Durant la setmana que ve, en horari nocturn, es realitzaran desinfeccions...