Esteu aquí

La Zona Jove Tardor ofereix activitats culturals i esportives gratuïtes per a joves

Divendres 28 i dissabte 29 d’octubre, es faran activitats gratuïtes per a joves als centres cívics i carrers de la ciutat.

dijous, 13 octubre, 2022 - 15:45

Torna la Zona Jove Tardor, un programa d’activitats gratuïtes per a joves promogut pels Serveis de Joventut ( El Lloro) i altres equipaments de la ciutat com els Centres Cívics Jardins de la Pau,  Sant Jordi-Ribera Baixa i Palmira Domènech, juntament amb el CEM Julio Méndez.

La programació està formada per activitats culturals i esportives molt diverses, entre elles un concurs de cuina, una classe de circ, un torneig de futbol o una ruta de dibuix al natural.

Túnel del terror col·laboratiu

El plat fort de la programació tindrà lloc el dia 28  amb l’activitat del Túnel del Terror, acollida pel Centre Cívic Jardins de la Pau.  L’activitat ha estat concebuda per un grup de 10 joves d’entre 14 i 20 anys vinculats a les Tardes Joves del Centre Cívic.  El procés de disseny es va iniciar el mes de juny i les persones joves han estat les encarregades de decidir la temàtica del túnel, construir els personatges i escollir l’escenografia.

Per participar en aquesta activitat, no cal fer inscripció prèvia. Per evitar fer cua, s’ha organitzat la Zombie Walk, un conjunt d’activitats en paral·lel als centres cívics on  les persones participants podran aconseguir un fast pass per al Túnel del Terror.

Inscripcions per a les activitats de la Zona Jove Tardor

Del 10 al 27 d’octubre:
  • Presencialment a El Lloro
  • online.elprat.cat
Si no tens inscripció, però queden places, pots anar el mateix dia de l'activitat amb l’autorització del tutor/a que podràs trobar fent clic aquí.   

Descarrega tota la programació

Zona Jove Tardor (pdf - 1413321 bytes)

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 5 desembre, 2022 - 10:00

El Prat ocult estrena nova web elprat.cat/elpratocult

Posem a l’abast d’un clic la història del Prat d’una manera lúdica i divertida

divendres, 2 desembre, 2022 - 13:45

Finalitza l’exposició “Encreuaments. L’evolució demogràfica del Prat”

Més 3000 persones han visitat l’exposició que analitza l’evolució demogràfica...