Esteu aquí

La Zona Jove Tardor finalitza amb més de 160 participants

Imatge del Castaween.

divendres, 9 novembre, 2018 - 11:45

L’edició de tardor de la Zona Jove ha ofert 15 activitats gratuïtes on han participat més de 164 joves d’entre 12 i 30 anys en diferents equipaments i espais a l’aire lliure de la ciutat. 

Amb l’objectiu d’oferir una alternativa d’oci positiu, la programació ha estat confeccionada tenint en compte les peticions dels propis joves a les anteriors edicions de Zona Jove i als punts mòbils dels patis dels instituts.  

Participació de les entitats

Sis entitats del municipi han estat encarregades de dinamitzar les activitats. L’esport, la cultura digital, la gastronomia o la dansa han apropat amb especial incidència als joves d’entre 15 i 17 anys a equipaments de la ciutat com el Centre Cívic Jardins de la Pau, el Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa, el CEM Julio Méndez o el CEM Estruch.  

Com a cloenda de l’edició de tardor, el dimecres 31 d’octubre va tenir lloc el Castaween, una fusió entre la castanyada i el halloween on els i les joves van poder crear un personatge terrorífic mitjançant vestuari i maquillatge. 

L’edició d’hivern tindrà lloc entre l’ultima setmana de desembre i la primera de gener del proper any. La programació podrà consultar-se properament al web i xarxes socials de Joves.Prat.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 3 juliol, 2020 - 14:30

La qualitat de l'aigua de la platja és excel·lent per al bany, segons la darrera analítica

L'Ajuntament ha establert a la platja totes les mesures necessàries per...

divendres, 3 juliol, 2020 - 12:30

Agents per a la convivència expliquen les mesures de seguretat sanitària als espais públics

Contacten amb la població als indrets més concorreguts de la ciutat per...

divendres, 3 juliol, 2020 - 11:15

Donacions de sang prèvia reserva

Després d'uns mesos sense fer-se'n, tornen el dilluns i el dimecres 6 i 8 de...