Esteu aquí

La Zona Jove Tardor finalitza amb més de 160 participants

Imatge del Castaween.

divendres, 9 novembre, 2018 - 11:45

L’edició de tardor de la Zona Jove ha ofert 15 activitats gratuïtes on han participat més de 164 joves d’entre 12 i 30 anys en diferents equipaments i espais a l’aire lliure de la ciutat. 

Amb l’objectiu d’oferir una alternativa d’oci positiu, la programació ha estat confeccionada tenint en compte les peticions dels propis joves a les anteriors edicions de Zona Jove i als punts mòbils dels patis dels instituts.  

Participació de les entitats

Sis entitats del municipi han estat encarregades de dinamitzar les activitats. L’esport, la cultura digital, la gastronomia o la dansa han apropat amb especial incidència als joves d’entre 15 i 17 anys a equipaments de la ciutat com el Centre Cívic Jardins de la Pau, el Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa, el CEM Julio Méndez o el CEM Estruch.  

Com a cloenda de l’edició de tardor, el dimecres 31 d’octubre va tenir lloc el Castaween, una fusió entre la castanyada i el halloween on els i les joves van poder crear un personatge terrorífic mitjançant vestuari i maquillatge. 

L’edició d’hivern tindrà lloc entre l’ultima setmana de desembre i la primera de gener del proper any. La programació podrà consultar-se properament al web i xarxes socials de Joves.Prat.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 22 maig, 2019 - 12:15

Unes 700 persones participen al XII Festival de Sopes del Món

Diumenge passat es va celebrar al barri de Sant Cosme la XII edició del Festival de Sopes del Món, organitzat per GATS i on es va repartir...

dimecres, 22 maig, 2019 - 10:45

Tres escoles del Prat van construint el projecte de camins escolars

Es presenta el projecte pilot a les comunitats de les escoles Pepa Colomer,...

dilluns, 20 maig, 2019 - 11:30

Un pas més en la cooperació amb el Salvador

L'Ajuntament del Prat col·labora en dos projectes sobre residus i reciclatge