Esteu aquí

La Zona Jove Tardor finalitza amb més de 160 participants

Imatge del Castaween.

divendres, 9 novembre, 2018 - 11:45

L’edició de tardor de la Zona Jove ha ofert 15 activitats gratuïtes on han participat més de 164 joves d’entre 12 i 30 anys en diferents equipaments i espais a l’aire lliure de la ciutat. 

Amb l’objectiu d’oferir una alternativa d’oci positiu, la programació ha estat confeccionada tenint en compte les peticions dels propis joves a les anteriors edicions de Zona Jove i als punts mòbils dels patis dels instituts.  

Participació de les entitats

Sis entitats del municipi han estat encarregades de dinamitzar les activitats. L’esport, la cultura digital, la gastronomia o la dansa han apropat amb especial incidència als joves d’entre 15 i 17 anys a equipaments de la ciutat com el Centre Cívic Jardins de la Pau, el Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa, el CEM Julio Méndez o el CEM Estruch.  

Com a cloenda de l’edició de tardor, el dimecres 31 d’octubre va tenir lloc el Castaween, una fusió entre la castanyada i el halloween on els i les joves van poder crear un personatge terrorífic mitjançant vestuari i maquillatge. 

L’edició d’hivern tindrà lloc entre l’ultima setmana de desembre i la primera de gener del proper any. La programació podrà consultar-se properament al web i xarxes socials de Joves.Prat.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 22 març, 2019 - 13:30

L'accés a l'aigua, un dret humà

Avui 22 de març se celebra el Dia Mundial de l’Aigua. L’accés a l’aigua potable i a un sanejament adequat és un factor fonamental per al desenvolupament humà i ,des del juliol de 2010, està reconegut com a...

divendres, 22 març, 2019 - 08:00

Foment de la cura de la boca i la dentadura entre la població del Prat

El 20 de març s’ha celebrat el Dia Mundial de la Salut Bucodental

dijous, 21 març, 2019 - 12:45

Arriba la nova proposta de cursos i tallers per a la primavera

Les inscripcions començaran el dilluns 1 d’abril, a partir de les 16.30 h