Esteu aquí

La vuitena edició del Cicle l'Autor i la seva obra ofereix visites guiades i una presentació

Fruït de la col·laboració entre l'arxiu municipal, el centre cívic i l'autor Josep Lloret, s'ha dissenyat una mostra de 44 imatges

divendres, 16 octubre, 2020 - 12:00

Aquest octubre hem reprès la nostra activitat presencial dins el projecte d’arts visuals del centre, seguint tots els protocols sanitaris vigents.

Com a inici, el passat 2 d’octubre vam realitzar la presentació de la vuitena edició del Cicle l’autor i la seva obra. Aquest procés, realitzat en col·laboració amb l’Arxiu Municipal, l’autor Josep Lloret i el Centre Cívic Jardins de la Pau,  ha donat com a fruit una selecció de 44 imatges capturades entre els anys 1977 i 1986  que ens acompanyen en un recorregut per alguns dels moments de la cultura i de les festes de la ciutat del moment.

Apropa't a les visites guiades


A banda d’aquesta presentació oficial del cicle, des del centre es programen dues visites guiades a l'exposició, els dies 16 d'octubre al matí i una altra el 23 d'octubre a la tarda, per a tots aquells aficionats al món de la fotografia que vulguin apropar-se a conèixer de primera mà amb l'autor que hi ha al darrere d'aquestes imatges. Anècdotes i curiositats  per entendre aquest període fotogràfic de la nostra ciutat.  Recordem, que per aquestes visites cal inscripició prèvia.

També, per tal d'entendre  i conèixer una mica més al fotògraf, us volem convidar a llegir a través de les seves paraules sobre com ell ha viscut i hi viu la fotografia.

 

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 28 octubre, 2020 - 09:00

Orquestres i Bandes, un espai de formació clau

Les formacions instrumentals de L'Escola d'Arts en Viu mantenen la seva...

dilluns, 26 octubre, 2020 - 11:45

"A escena", el nou programa de ràdio sobre les Arts en Viu

El Teatre L'Artesà obre un nou espai de programació expandida comptant amb la...

dijous, 22 octubre, 2020 - 16:00

Entorns d'aprenentatge: espais compartits on reflexionar, crear, formar-se i inspirar-se

Professionals de l'educació i la cultura i persones vinculades a entitats de...