Esteu aquí

La vuitena edició del Cicle l'Autor i la seva obra ofereix visites guiades i una presentació

Fruït de la col·laboració entre l'arxiu municipal, el centre cívic i l'autor Josep Lloret, s'ha dissenyat una mostra de 44 imatges

divendres, 16 octubre, 2020 - 12:00

Aquest octubre hem reprès la nostra activitat presencial dins el projecte d’arts visuals del centre, seguint tots els protocols sanitaris vigents.

Com a inici, el passat 2 d’octubre vam realitzar la presentació de la vuitena edició del Cicle l’autor i la seva obra. Aquest procés, realitzat en col·laboració amb l’Arxiu Municipal, l’autor Josep Lloret i el Centre Cívic Jardins de la Pau,  ha donat com a fruit una selecció de 44 imatges capturades entre els anys 1977 i 1986  que ens acompanyen en un recorregut per alguns dels moments de la cultura i de les festes de la ciutat del moment.

Apropa't a les visites guiades


A banda d’aquesta presentació oficial del cicle, des del centre es programen dues visites guiades a l'exposició, els dies 16 d'octubre al matí i una altra el 23 d'octubre a la tarda, per a tots aquells aficionats al món de la fotografia que vulguin apropar-se a conèixer de primera mà amb l'autor que hi ha al darrere d'aquestes imatges. Anècdotes i curiositats  per entendre aquest període fotogràfic de la nostra ciutat.  Recordem, que per aquestes visites cal inscripició prèvia.

També, per tal d'entendre  i conèixer una mica més al fotògraf, us volem convidar a llegir a través de les seves paraules sobre com ell ha viscut i hi viu la fotografia.

 

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 22 setembre, 2023 - 12:00

L’edició 2023 del Prat Nocturn dona inici als actes de Festa Major

Més de 1.800 participants reviuen la història del Prat a través d'una...

dijous, 21 setembre, 2023 - 13:30

Una Festa Major inclusiva i lliure de sexisme

Un any més, arriba una nova edició de la Festa Major. Des de l’Ajuntament es treballa amb l’objectiu de que tota la ciutadania pratenca pugui gaudir-la obertament, sense ...

dijous, 21 setembre, 2023 - 08:45

Tot a punt per a la lliçó inaugural del curs escolar 2023-2024

L’acte se celebrarà el dimecres 27 de setembre al Cèntric