Esteu aquí

La tuneladora del metro arriba per peces a la nostra ciutat

Els transports es faran entre el 15 i el 31 de maig.

dijous, 17 maig, 2007 - 11:45

El dimarts 15 de maig van començar a passar per la nostra ciutat els primers transports de peces de la tuneladora que foradarà el túnel de la línia L9 del metro pel subsòl del nostre terme municipal.

Aquests transports tenen una amplada especial, per la qual cosa cal retirar els vehicles estacionats d’algun tram de l’avinguda de l’Onze de Setembre (consultar apartat Avisos de Trànsit d'aquesta web).

Les peces de la tuneladora arriben pel pont de Mercabarna i passen per l’avinguda de l’Onze de Setembre fins a l’estació del Mas Blau II. Allí, la tuneladora es muntarà i es ficarà sota terra per començar a foradar el túnel del metro, en direcció al riu Llobregat i travessant tota la ciutat per sota.

La tuneladora, que començarà a fabricar el túnel cap al mes d’octubre proper, avançarà a una mitjana d’uns deu metres de recorregut per dia. Després de travessar la ciutat i el riu, tornarà a sortir a la superfície al Parc Logístic de la Zona Franca.

En el següent document (Pdf) trobareu una nota explicativa del procés de desmuntatge i trasllat de la tuneladora, emès per la Generalitat.

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 26 juliol, 2021 - 13:00

Campanya informativa de la Policia local sobre els consells de seguretat al domicili durant l’estiu

La coordinació dels cossos policials va contribuir a la reducció d’un 53%...
Fotografia de grup dels i les artistes que han participat en l'acció, amb l'alcalde Lluís Mijoler i altres regidores i regidors, davant d'un dels deu plafons.

dissabte, 24 juliol, 2021 - 13:00

Obres artístiques de gran format, a favor de preservar el delta i en contra d’ampliar l’aeroport, es poden veure al Camí de la Platja del Prat

L’Ajuntament del Prat i l’entitat artística Atòmica organitzen conjuntament...
Avinguda de la Verge de Montserrat

divendres, 23 juliol, 2021 - 13:30

Nou tractament fitosanitari a l’arbrat de la ciutat

Durant la setmana que ve, en horari nocturn, es realitzaran desinfeccions...