Esteu aquí

La Trobada de Dones, un espai col·lectiu per a l’empoderament

TEMES: Persones,Dones

El dissabte 14 de setembre se'n celebrarà la 16a edició

dimarts, 10 setembre, 2019 - 10:00

El dissabte 14 de setembre es celebrarà la 16a Trobada de Dones del Prat. Com en anys anteriors, la trobada té com a elements directrius la conferència, enguany a càrrec de la Núria Varela acompanyada per Anna Pacheco, que faran la conferència “Reflexions sobre feminisme”, i 4 espais de taller, reflexió i aprenentatge on, de forma col·lectiva i amb l’acompanyament d’expertes, s'abordaran diferents temàtiques:

Taller 1: El riure ens allibera, amb Rocío Martín, risoterapeuta integrativa. Taller destinat a millorar la qualitat de vida amb els beneficis del riure: rejoveneix, redueix l’estrès i l’ansietat, allibera tensions, millora l’estat d’ànim, facilita la cohesió i genera vincles a través del joc, l’expressió corporal, la comunicació i el ball.

Taller 2: Identifiquem la violència de l’entorn, amb Montse Plaza Aleu. Taller per saber identificar al nostre voltant signes i senyals que poden donar dones que estan patint violència. Alhora, compartir experiències i eines per enfortir-nos; també els recursos existents tan a nivell local com més generals.

Taller 3: Com eduquem en la Igualtat?, amb Sara Carro, de Fil a l’agulla. Taller per parlar sobre coeducació, quins són els reptes des del rol de cadascú, serà un espai dinàmic on es compartiran estratègies i eines, així com experiències.

Taller 4: Comunicació: Autoestima i assertivitat des de l’artteràpia, amb Sílvia Fresneda, arterapeuta. Taller laboratori de dones, d’investigació i experimentació per l’autoconeixement personal. Espai per connectar amb la creativitat, el cos i el sentir per poder expressar el llenguatge de l’art a través de les dinàmiques corporals i de comunicació.

Inscripcions

La inscripció a la Trobada de Dones està oberta des del passat dimarts 3 de setembre, i ja s’han inscrit més d’una seixantena de persones. Encara queden places a tots els tallers. 

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 6 desembre, 2019 - 11:30

La valoració ciutadana de la convivència al Prat supera la mitjana metropolitana

En el seu primer any de funcionament, el Servei de Bon Veïnatge i Convivència...

dijous, 5 desembre, 2019 - 11:45

La Fundació Espigoladors rep el Premi Voluntariat 2019 de la Generalitat

L'entitat pratenca es dedica a aprofitar aliments que queden als camps...

dijous, 5 desembre, 2019 - 10:30

5 de desembre, Dia Internacional del Voluntariat

L'Ajuntament impulsa la campanya "1+1=Voluntariat"